Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri de succes in Romania: 7,5 milioane de litri de vin de calitate si planuri de dezvoltare

de Victor Oancea 24 Apr. 2014 3443
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Oana Belu, antreprenoarea care controleaza Domeniile Ostrov, este denumita de BusinessMagazin drept cea mai fericita antreprenoare din Romania, producand nu mai putin de 7,5 milioane de litri de vin si cu planuri de dezvoltare a afacerii.

Firma Domeniile Ostrov a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 19 milioane de lei, cu 20 de procente mai mult fata de perioada similara a anului trecut, reprezentand 7,5 milioane de litri de vin.

Mentionam faptul ca Domeniile Ostrov reprezinta brandul care aduna laolalta gamele de vinuri ce apartin podgoriei Ostrov, care se intinde pe o suprafata de 1.300 de hectare.

Compania se lauda nu doar cu podgoria de vita de vie, ci si cu 500 de hectare de pomi fructiferi si 200 de hectare de legume.

Oana Belu si fratelei ei Horia Culcesu sunt detinatorii pachetului majoritar de actiuni in cadrul companiei Ostrovit, care opereaza Domeniile Ostrov.

Anul trecut, conform sursei, acestia au investit nu mai putin de 4 milioane de euro intr-un hotel cu opt camere si un complex de vile de 16 camere, la Domeniile Ostrov.

Domeniile Ostrov sunt situatia in SV judetului Constanta, de-a lungul malului drept al Dunarii, cu expunere perfecta a dealurilor, fapt care se vede si in calitatea vinurilor produse sub umbrela acestui brand.

"Soiurile care se cultiva la Domeniile Ostrov sunt urmatoarele: Merlot, Cabernet Sauvingnon, Feteasca Neagra, Pinot Noir, Syrach si Rebo pentru vinurile rosii. Pentru vinurile albe se cultiva soiurile: Sauvignon Blanc, Chardonnay, Pinot Gris, Feteasca Alba, Feteasca Regala, Riesling Italian, Muscat Ottonel  si Cramposie.

Principalele game de vinuri marca Domeniile Ostrov  sunt urmatoarele: Domeniile Ostrov Reserve, Cetatea Durostorum, Canaraua Fetii, Pacuiul lui Soare, Domeniile Ostrov, Premiat, Labyrinthum  si Vinaria Ostrov." se arata pe site-ul DomeniileOstrov.ro

sursa: BusinessMagazin.ro
             DomeniileOstrov.ro




Tags: afaceri de succesafaceri in romaniaafaceri cu vinafaceri vita de vie

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum sa deschizi un atelier de tamplarie cu fonduri europene. Modelul unei afaceri de succes

de Nita Alina
12 Apr 2017
In comuna bucovineana Frumusica, Cornel Balasanu, de profesie economist, a pus bazele unei afaceri pornind de la un mestesug cu traditie in zona,...

Doi intreprinzatori au pus bazele unei afaceri de succes: microfabrica de bere

de Nita Alina
18 Ian 2017
Laurentiu Banescu si Alexandru Geamanu au investit 250.000 de euro in propria fabrica de bere artizanala, in comuna Maneciu-Ungureni. Cei doi...

Cum sa faci bani din cultura de lavanda? Povestea unei afaceri de succes

de Alina Constantinescu
29 Nov 2016
Lavanda este o planta aromatica foarte apreciata pentru calitatile sale terapeutice. Spre deosebire de culturile traditionale de la noi (porumb, grau...

Povestea unei afaceri de succes cu incaltaminte, genti si accesorii

de Alina Constantinescu
14 Nov 2016
Povestea brandului romanesc Denis incepe in 1985 cand Ilie Cornea, inspirat de traditia artizanala din Bucovina, a pus bazele unui mic atelier ce...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]