Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri la domiciliu - cum poti deveni copywriter

de Andrioae Ruxandra 23 Iun. 2014 5319
4.04 din 14 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca iti place sa scrii, afla ca internetul este cea mai buna cale de a castiga bani. A fi copywriter reprezinta o sansa de a cunoaste oameni si locuri si de a te afla in permanenta miscare. Iti poti alege un program flexibil si poti lucra si de acasa.

 
Trebuie sa cauti pe internet, mai intai, ce companii cauta copywriteri. Trimite-le CV-ul tau, mergi la interviuri si vezi in ce companie te-ai potrivi cel mai bine.
 
Poti lucra la site-uri web, ziare online, in publicatii de business, in nutritie si sanatate, in servicii de curatenie, in cercetare sau in domenii literare, in publicatii de entertainment sau in reviste de fashion.
 
A fi copywriter presupune sa stii sa scrii foarte bine din punct de vedere gramatical, sa ai capacitatea de a face munca de cercetare, de a lucra pe computer, de a naviga pe internet, sa ai un timp strict dedicat jobului si sa fii organizat.
 
Trebuie sa ai, de asemenea, un computer acceptabil cu o conexiune la internet si sa gasesti subiecte interesante. Piata celor care scriu pe internet sau in diverse publicatii este larga, intr-adevar, iar concurenta este acerba, dar, cu putin noroc si informandu-te despre ceea ce inseamna a fi copywriter, poti face fata cu brio.
 
Un avantaj ar fi si faptul sa iei cursuri de fotografie si sa iti construiesti articole unice. Daca va fi nevoie, vei face si asta. Poti scrie de oriunde, ideea este sa ai acces la internet tot timpul. Daca nu esti sigur ca scrii atat de bine, poti lua niste cursuri de creative-writing sau poti cere sfaturi, daca stii oameni care se ocupa cu asa ceva. 
 
Nu este greu sa scrii pe bloguri, in social media, pe site-uri cu drepturi de autor; trebuie doar sa stii exact in ce fel de nisa urmeaza sa aterizezi. Talentul iti poate aduce bani si te poate motiva sa iti dezvolti singur o afacere de copywriting.
 
Sursa: www.business-ideas-connection.com
 


Tags: antreprenoricopywriterjobafacericopywritingafaceri copywritingafaceri la domiciliuafaceri online

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.04 din 5 - 14 voturi.

Articole conexe

Doua afaceri sezoniere din care sa scoti un profit maxim pe litoral

de Idei de afaceri
08 Sep 2020
Daca si tu vrei sa oferi un corespondent in realitate expresiei „castiga intr-o luna cat altii in zece”, in Romania nu ai foarte multe variante...

De ce nu este recomandat un imprumut cu buletinul pentru demararea unei afaceri

de Ideideafaceri
26 Iul 2018
Exista numeroase institutii financiare nebancare in Romania care pot acorda un credit doar in baza actului de identitate. Un astfel de imprumut este...

Idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe cu maximum 1.000 de euro

de Alina Constantinescu
17 Apr 2018
A porni de la zero o afacere nu este o sarcina usoara, mai ales pentru cineva lipsit de experienta. O parte importanta a unei afaceri o reprezinta...

Afaceri profitabile in 2018: realizarea de mobilier din tevi PVC

de Idei de afaceri
29 Mar 2018
Iata o afacere serioasa si profitabila pe care o puteti incepe cu doar cateva sute de lei: realizarea de mobilier din tevi PVC. Este o afacere care...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]