Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri profitabile in 2013: Cursuri de croitorie!

de Adela Simonescu 11 Oct. 2012 5692
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Urmam cursuri pentru ca nu mai suntem multumiti de locurile actuale de munca. Urmam cursuri si pentru ca ne-am plictisit si vrem un hobby care sa ne ajute sa trecem peste monotonie. Urmam cursuri si pentru ca vrem sa dobandim abilitati si competente noi. La urma urmei, cine nu vrea sa schimbe cateva vorbe in italiana, sa foloseasca un server cu ochii inchisi, sa coase un tiv in stil frantuzesc?

Pentru cei care sunt atrasi de arta croitoriei, iata una dintre acele afaceri profitabile care merita demarate in 2013, cea de a ne deschide o scoala de croitorie. Iata si cum punem afacerea pe picioare rapid si simplu:

1. Incepem, in mod natural, cu un plan de afaceri care sa ne ajute sa ordonam toate detaliile care ne vor ajuta sa pornim afacerea.

2. Gasim o locatie ideala in cadrul careia sa putem sustine cursurile de croitorie.
Este cazul sa gasim o locatie ideala pentru a amplasa mese pentru numarul dorit de cursanti. Vreti sa incepeti de jos, cu resurse limitate si sa testati putin capacitatea de rentabilitate a acestui business? Simplu! Incepeti cu doar cinci mese si cinci cursanti. Daca observati ca aveti cereri si persoane care doresc sa devina cursantii dvs, incepeti operatiunea de expansiune.

3. Cercetam domeniul legislativ si aflam care sunt cerintele pe care trebuie sa le indeplinim pentru a lucra legal. Cu alte cuvinte, aflati care este forma legala care vi se potriveste in functie de planurile de dezvoltare pe care le detineti. Aflati si ce autorizatii si avize trebuie sa obtineti si ce acreditari va sunt necesare dvs daca doriti sa predati cursurile. Desigur, o optiune viabila ramane cea de a coopta un profesionist cu experienta in arta croitoriei, persoana care sa sustina cursurile.

De asemenea, nu uitati de necesitatea autorizatiile care va vor permite sa eliberati diplome acreditate pe baza carora cursantii absolventi sa isi poata justifica accesul la locuri de munca in domeniu.

4. Nu uitam de faptul ca acesta pare una dintre cele mai simple afaceri, insa cere capital banesc destul de puternic augumentat. Nu neglijati faptul ca veti avea nevoie de masini de cusut si diverse alte materii prime pe care cursantii vor practica viitoarea lor meserie/ indeletnicire/ hobby.

5. De asemenea, luam in calcul si faptul ca vom avea nevoie de anumite strategii de promovare pentru a ne forma o baza de clienti care sa ne consolideze pragul de rentabilitate si apoi cel de profitabilitate. Puteti apela la existenta unui website cu aspect puternic profesional sau puteti miza pe un blog, pe beneficiile social media si nu numai.


Mult succes si afaceri profitabile!



sursa foto: www.sxc.hu



Tags: afaceriafaceri 2013cursuri de croitorieafaceri croitorie

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Doua afaceri sezoniere din care sa scoti un profit maxim pe litoral

de Idei de afaceri
08 Sep 2020
Daca si tu vrei sa oferi un corespondent in realitate expresiei „castiga intr-o luna cat altii in zece”, in Romania nu ai foarte multe variante...

De ce nu este recomandat un imprumut cu buletinul pentru demararea unei afaceri

de Ideideafaceri
26 Iul 2018
Exista numeroase institutii financiare nebancare in Romania care pot acorda un credit doar in baza actului de identitate. Un astfel de imprumut este...

Idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe cu maximum 1.000 de euro

de Alina Constantinescu
17 Apr 2018
A porni de la zero o afacere nu este o sarcina usoara, mai ales pentru cineva lipsit de experienta. O parte importanta a unei afaceri o reprezinta...

Afaceri profitabile in 2018: realizarea de mobilier din tevi PVC

de Idei de afaceri
29 Mar 2018
Iata o afacere serioasa si profitabila pe care o puteti incepe cu doar cateva sute de lei: realizarea de mobilier din tevi PVC. Este o afacere care...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]