Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri profitabile in domeniul cresterii melcilor comestibili!

de Ilinca Dobrescu 13 Mar. 2012 4246
4.75 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile profitabile pot veni si din directii putin mai neobisnuite. In cazul nostru, discutam despre activitatea de crestere a melcilor comestibili, produse considerate delicatese si care nu ar trebui sa lipseasca de pe rafturile magazinelor mari sau din meniurile restaurantelor care se respecta. Aceste afaceri se pot dovedi a fi afaceri profitabile timp indelungat si, mai presus de orice, se pot dovedi a fi afaceri de viitor in Romania, cererea pentru melci comestibili fiind in crestere continua.

In tot acest timp, cererea este mare si oferta este foarte slaba. Multi romani iau in deradere o asemenea idee de afaceri si, in consecinta, avem de-a face cu un nivel slab al competitiei. Acest lucru ar trebui sa ii determine, pe cei doritori sa valorifice aceste afaceri profitabile, sa faca un pas mai in fata si sa cerceteze "terenul" de aproape.

Primul mare avantaj pe care il detinem in cazul acestor afaceri profitabile din domeniul reprezentat de cresterea melcilor comestibili este ca nu avem nevoie de un capital urias pentru a demara si sustine afacerea. Investitia initala este relativ redusa si amortizarea este rapida, oferindu-ne un profit de zeci de mii de euro.

Mai mult, carnea de melc este foarte sanatoasa si usor digerabila.  Cei care doresc sa se specializeze in aceste afaceri pot deveni furnizori de materii prime pentru industria farmaceutica sau pentru artistii care folosesc cochiliile pentru a realiza adevarate opere de arta. De la medicamente pentru intarirea sistemului imunitar si pana la complicate complexe ce au ca scop vindecarea cancerului, melcii reprezinta o baza solida in medicina.

De asemenea, cei atrasi de aceste afaceri profitabile trebuie sa mai stie faptul ca specialistii din domeniu ne spun ca doar 17% din cererea mondiala de carne de melci este acoperita si faptul ca productia micilor companii romanesti este extrem de apreciata.

Cu alte cuvinte, ne inhamam la una dintre afacerile profitabile si cu multe sanse de succes timp indelungat, una dintre afacerile profitabile care merita toata atentia si investitii serioase.


Tags: melci comestibilicresterea melcilorafaceri melci comestibili

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]