Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Amenajari interioare - Tipuri de tavane

de Zenobia Badescu 08 Oct. 2011 8608
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile cu oferirea de servicii de amenajari interioare sunt populare si si-au dovedit in numeroase cazuri profitabilitatea. Lumea pune accent din ce in ce mai mult pe unicitate, pe individualitate si isi doreste locuinte si spatii de lucru care sa le reflecte personalitatea si stilul unic. Iata cateva detalii referitoare la amenajarile interioare din punctul de vedere al tavanelor:

Tavanul este un element important in cadrul oricarei incaperi, in primul rand prin utilitatea sa si apoi prin aspect. Ca utilitate, tavanul trebuie sa suporte sistemul de iluminat si sa ofere spatiul necesar sistemelor de ventilatie, care la randul lor contribuie la asigurarea ambientului corespunzator incaperii.

Pe de alta parte, tavanul trebuie sa fie perfect din punct de vedere optic. O astfel de imagine se obtine prin calitatea finisarii si luminozitatea tavanului ceea ce influenteaza decisiv perceptia spatiului respectiv.

Desigur, nu numai in cladirile noi, ci si in cele reabilitate, configurarea tavanelor este un element determinant al conceptiei spatiului. Tavanele pot constitui fie elemente de design in spatiul reconfigurat, fie pot pune in valoare elementele de interes arhitectural sau estetic.

Paleta de produse pentru sistemele de tavane este foarte larga, pornind de la placi de gips-carton netede, placi cu perforatii variate si fante, sau elemente prefabricate cum sunt elementele curbe, frezarile in forma de V - in unghiuri intre 30 si 120 de grade - pe intradosul placilor, fantele paralele, profile curbate convex sau concav etc.

Aflati continuarea acestui subiect si toate detaliile referitoare la afacerile din domeniul amenajarilor interioare din ghidul disponibil aici!




Tags: tipuri de tavanetavaneamenajari interioareafaceri amenajari interioare

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]