Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Anticariatul online - investitie mica pentru venituri mari

de Andrioae Ruxandra 30 Mai. 2014 3692
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Exista momente in care ne trezim ca nu avem timp sa ne intalnim cu oameni dragi, ca nu avem timp sa dam telefoane asa cum promitem, ca nu avem timp sa ne regasim pe noi insine in tumultul orasului care pare ca respira in timp ce masinile continua sa mearga. Lipsa timpului devine invers proportionala cu modul in care tehnologia se dezvolta.

 
Cand esti student, timpul incepe sa fie etichetat altfel si ajungi sa te cunosti mai bine pe tine insuti in momentul in care incepe sesiunea. Incerci diferite stari: de la anxietate, care produce panica (vine sesiunea si tu nu te-ai pregatit atat cat ar fi fost necesar), depresie (este clar ca esti sortit ghinionului, altii cum se pot pregati, si tu nu?) frustrarea ca nici in sesiunea asta nu vei trece de 5. Aceste stari se impletesc deopotriva cu veselia precedata de crize interminabile de ras (cand vezi ca nu ai timp sa faci nimic, ce sa faci altceva decat sa razi, intrebandu-te retoric ”Cum o sa ies din asta?”) si cu o idee inradacinata undeva pe peretele mintii tale precum lichenii pe stanci cum ca vei supravietui. 
 
Lipsa timpului devine si mai presanta, pentru ca sansele ca tu sa gasesti pe ultima suta de metri cartile din bibliografiile pentru examene sunt de 0,1%. Iti vand un pont: daca nu vei da buzna la biblioteca de indata ce afli bibliografia, va trebui sa astepti ani lumina pana cand cartile vor ajunge inapoi pe rafturi. 
 
Nu toate cartile se gasesc in anticariatele cu program fix. Sigur, intr-un anticariat poate intra oricine este pasionat de lectura sau interesat de un subiect anume, dar studentii isi traseaza harta anticariatelor mai ceva ca in Games of thrones, asta pentru ca nu au timp de pierdut alergand dupa niste publicatii aparute pe vremea cand era strabunica fata. 
 
Existenta unui anticariat online ar rezolva multe dintre aceste probleme. De ce online? Pentru ca unii oameni chiar sunt in criza de timp si noaptea niciun anticariat de stat nu este deschis, iar insomniacii vor alege intotdeauna varianta online, livrarile sosind la prima ora a zilei.  
 
Aici ai ghidul anticariatului online.
 
In primul rand, costurile in ceea ce priveste locatia si problemele legate de aceasta sunt nule, pentru ca vei stapani propriul domeniu de hosting. Ai sansa sa le oferi clientilor iubitori de lectura volume care nu se gasesc pe piata, fie ca le prezinti volume rare, de colectie, fie carti care nu se mai tiparesc. Poti afla ce cauta studentii, pentru ca ei iau cu asalt de obicei anticariatele. Avand o baza completa cu carti din domenii diverse, este imposibil ca afacerea ta sa nu iti aduca profit. 
 
Nu este dificil sa iti pui pe picioare afacerea, mai ales daca ai si un depozit ingrijit in care poti pastra cartile spre vanzare.  Avand cartile pe care oamenii si le doresc, vei reduce din stres si vei salva din timpul oamenilor, care iti vor fi recunoscatori.  Din nefericire, nu exista cursuri de antreprenoriat despre cum sa ai un anticariat online, iar informatiile pe internet sunt inexacte sau nu exista. 
 
Prin ghidul anticariatului online poti afla rapid tot ce este necesar pentru a avea o afacere care sa eclipseze concurenta si te va ajuta sa economisesti timp, pentru ca timpul este cel mai important aspect de care trebuie sa tinem cont. 
 


Tags: afacerianticariat onlineafaceri miciafaceri de succesidei de afacerioportunitati de afaceriafaceri online

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Doua afaceri sezoniere din care sa scoti un profit maxim pe litoral

de Idei de afaceri
08 Sep 2020
Daca si tu vrei sa oferi un corespondent in realitate expresiei ā€žcastiga intr-o luna cat altii in zeceā€, in Romania nu ai foarte multe variante...

De ce nu este recomandat un imprumut cu buletinul pentru demararea unei afaceri

de Ideideafaceri
26 Iul 2018
Exista numeroase institutii financiare nebancare in Romania care pot acorda un credit doar in baza actului de identitate. Un astfel de imprumut este...

Idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe cu maximum 1.000 de euro

de Alina Constantinescu
17 Apr 2018
A porni de la zero o afacere nu este o sarcina usoara, mai ales pentru cineva lipsit de experienta. O parte importanta a unei afaceri o reprezinta...

Afaceri profitabile in 2018: realizarea de mobilier din tevi PVC

de Idei de afaceri
29 Mar 2018
Iata o afacere serioasa si profitabila pe care o puteti incepe cu doar cateva sute de lei: realizarea de mobilier din tevi PVC. Este o afacere care...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]