Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Aranjamente dulci pentru evenimente inedite

de Julian Manescu 14 Nov. 2013 3437
3.75 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cosurile cu cadouri si, in general, cadourile inedite, au devenit o afacere extrem de profitabila. Desi exista pe piata o competitie acerba pe acest segment, daca esti specializat si descoperi o nisa neexploatata, vei avea succesul garantat.

Fie ca vobim de piramidele de fructe, de sculpturi culinare, de aranjamentele de masa pentru evenimente, de bufeturile dulci, de buchetele cu ciocolata si bomboane, de vazele cu turta dulce si biscuiti fondanti frumosi colorati sau de copaceii veseli, aceste idei minunate pot face din orice ocazie un eveniment de neuitat.

Cum poti sa faci bani
Cand vine vorba de aranjamente dulci pe care sa le faci cadou, lasa-ti imaginatia sa joace. Fii creativ si gandeste-te cate decoruri poti face. Fie ca le realizezi pentru evenimente mondene, botez, zile de nastere, fie ca le vei vinde companiilor, organizatiilor sau pur si simplu oamenilor care te solicita, aranjamentele dulci sunt o solutie eficienta care te ajuta sa faci bani!

Personalizate in functie de preferintele clientului, cu tematica si culorile alese pe spranceana, aranjamentele se vand la preturi ce pornesc de la 60 de lei. Nu uita sa faci poze fiecarui aranjament in parte pentru a-ti pastra ideea de design si pentru a-ti crea, in timp, un portofoliu bogat pe care sa-l poti prezenta clientilor.

Cum sa incepi afacerea
Pentru inceput, gandeste-te la un nume cu rezonanta, apoi ocupa-te de partea legala. Inregistreaza-ti firma sau PFA-ul, obtine autorizatiile de care ai nevoie pentru a functiona in legalitate si fa-ti si un cont bancar basic.

Investeste intr-un soft de contabilitatea pentru a te ocupa singur de acest detaliu si creeaza-ti un site de prezentare sau chiar un site pentru magazinul online. Asigura-te ca poti folosi plata cu cardul fara a exista erori.

Odata puse la punct detaliile tehnice, nu-ti ramane decat sa te aprovizionezi cu materiile prime necesare si sa pornesti in aventura ta culinara.

Secretul succesului
Exista pe internet o multime de resurse si chiar ghiduri practice care te invata pas cu pas tot ce trebuie sa faci pentru a capata indemanarea necesara realizarii aranjamentelor dulci. Cum nimeni nu s-a nascut invatat, profita din plin de orice sfat pe care il primesti sau il citesti si, cu dorinta de a face lucruri frumoase, cu siguranta vei reusi.



Tags: cosuri cadourievenimentedulciciocolatabomboaneturta dulcebanicadou

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.75 din 5 - 4 voturi.

Articole conexe

Cadouri de neuitat: baloane cu obiecte in interior. O afacere ingenioasa in 2018

de Idei de afaceri
18 Apr 2018
Un ursulet de plus nu este un cadou extraordinar. dar daca respectivul ursulet vine „impachetat” intr-un balon transparent, fara sa existe niciun...

Sedinte foto pentru copii. Cum sa castigi bani din fotografie

de Idei de afaceri
05 Iun 2023
Cand deveniti parinte, una dintre foarte importantele dvs. preocupari este sa va fotografiati bebelusul din toate pozitiile, dimineata, la pranz si...

Stand mobil de sucuri naturale - o afacere simpla si cu bani putini

de Idei de afaceri
11 Apr 2018
Pe aleile parcurilor bucurestene (Cismigiu, Carol, tineretului etc.) intreprinzatori ingeniosi desfasoara o afacere simpla si extrem de profitabila:...

Piata de ciocolata, in ascensiune in 2018. Ce sortimente prefera romanii

de Idei de afaceri
14 Feb 2018
De Dragobete dar si de 1 si 8 Martie, ciocolata, in diversele ei forme, este de nelipsit din cadourile pe care romanii le fac, alaturi de flori si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]