Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Aveti un teren de 100 mp? Iata afacerea care va aduce venituri de 30.000 de euro/an

de Idei de afaceri 28 Apr. 2023 16601
Aveti un teren de 100 mp? Iata afacerea care va aduce venituri de 30.000 de euro/an
3.95 din 52 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Una dintre cele mai profitabile afaceri in sectorul agricol o constituie cultivarea si comercializarea florilor. Este un lucru cert - cererea de flori este intotdeauna stabila si foarte consistenta - iar situatia din Romania nu face exceptie, dovada faptul ca in fiecare an, conform datelor Ministerului Agriculturii, importam flori in valoare de zeci de milioane de euro.

O parte importanta din aceasta suma ar putea migra spre buzunarele intreprinzatorilor autohtoni dispusi sa exploateze aceasta piata cu adevarat uriasa, in special pe o nisa care s-a aratat a fi extrem de de profitabila: cultivarea si comercializarea florilor in ghiveci.

Aceste flori traiesc in ghiveci chiar si cateva luni, nu doar cateva zile ca in cazul florilor taiate, si in toata aceasta perioada persoana careia ii sunt daruite se poate bucura de frumusetea si parfumul lor. E un argument deloc de neglijat.

Florile infrumuseteaza casa si aduc un zambet persoanei iubite. Mereu acest tip de business va fi cautat si cerut...click AICI pentru detalii si comenzi<<

Pentru a demara o afacere in acest domeniu nu aveti nevoie, in principiu, decat de un spatiu de 100 mp (pe care sa amenajati un solar) si de informatii tehnice legate de particularitatile florilor, intretinerea si protejarea lor, modalitati de valorificare a productiei, furnizorii de seminte, ghivece, pamant etc.

Ce informatii va ofera ghidul?

- Pasii de urmat pentru demararea afacerii

- Investitia necesara

- Plantele la ghiveci – particularitati

- Intretinere si protejare

- Piata de desfacere/valorificarea produselor

- Adrese utile: furnizori de seminte, ghivece, pamant, ingrasaminte, tratamente etc.

- Interviuri cu proprietarii de sere


De retinut!

Pe o suprafata de doar 100 mp puteti amenaja o sera de flori in ghiveci care sa va aduca venituri de cca 30.000 de euro pe an! In ghidul practic pe care vi-l oferim gasiti interviuri cu intreprinzatori autohtoni care dovedesc ca acest lucru este perfect posibil!

"Noi ne-am axat pe comercializarea florilor in ghiveci. Sunt mai rezistente, iar cererea este din ce in ce mai mare. Au fost ani in care de Martisor, 8 Martie sau Dragobete nu puteam onora toate solicitarile. Anul acesta am fost pregatiti, stiam la ce sa ne asteptam.", spune George F., Giurgiu

Florile infrumuseteaza casa si aduc un zambet persoanei iubite. Mereu acest tip de business va fi cautat si cerut...click AICI pentru detalii si comenzi<<



"Am fost placut surprinsa cand am vazut cat de multi oameni vin din Bucuresti direct la noi, la sera, sa cumpere flori la ghiveci. Toti ne-au spus ca au primit recomandari de la prieteni care au fost multumiti. In plin sezon avem si peste 100 de clienti pe zi, sunt foarte multumita de cum decurg lucrurile. Initial am vrut sa lucram cu distribuitori, insa acestia ofereau un comision prea mic si am renuntat la idee. Prefer sa ma descurc pe cont propriu.", spune Cristina V, Frumusani.

Gasiti in acest ghid absolut toate informatiile necesare pentru a desfasura cu succes aceasta activitate, cu pasi de urmat in orice etapa, de la pregatirea terenului pana la valorificarea productiei.




Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: flori in ghivecicultivare floriafacere cu floriflori in solar

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.95 din 5 - 52 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]