Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Babysitting - pasi esentiali in demararea afacerii la domiciliul tau

de Ilinca Dobrescu 17 Mai. 2011 8282
4.39 din 14 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Imaginea femeii casnice este una iesita de mult timp din normalitate. De asemenea, si incredintarea copiilor catre bunici a devenit perimata si inlocuita in mare parte de apelarea la serviciile firmelor de babysitting. O afacere prospera si in plina dezvoltare, usor de administrat si care nu necesita costuri initiale mari cuprinde din ce in ce mai mult din lumea afacerilor din intreaga lume.

Avantajul de a apela la o firma specializata in oferirea de servicii profesionale este urias si prezinta incredere pentru parinti, in comparatie cu solutia angajarii unei persoane nereprezentate si neverificate de personal abilitat.

Firma de babysitting prezinta beneficiul ca poate fi administrata de la domiciliu si se dezvolta in mare parte online. Website-ul dedicat in exclusivitate activitatii firmei este responsabil cu recrutarea personalului adecvat, castigarea de clienti si promovarea afacerii.

Profiturile firmei de babysitting provin din taxele si comisioanele percepute personalului care doreste angajare si clientilor. Un feedback este inregistrat in mod regulat din partea acestora, iar  managerul firmei trebuie sa mentina legatura in permanenta cu ambele parti.

Un castig urias pentru antreprenorii doritori sa se afirme in acest domeniu este faptul ca perioada de criza incurajeaza extrem de mult aceasta nisa. Forta de munca este in crestere, in cazul acestei afaceri vorbind despre studente care isi doresc locuri de munca part-time si femei in varsta sau chiar pensionate. Flexibilitatea oferita de acest domeniu si lipsa necesitatii unei specializari in multe cazuri le ofera un mare avantaj.

Pasii principali in demararea acestui tip de afacere la domiciliul personal sunt:

1.    Infiintarea firmei
2.    Alcatuirea unui plan de afaceri
3.    Construirea unui website pentru firma
4.    Angajarea personalului adecvat si formarea portofoliului de servicii, staff si preturi
5.    Promovarea afacerii online si prin alte canale anexe
6.    Castigarea clientilor si obtinerea feedbackului in mod constant
7.    Continuarea promovarii serviciilor afacerii

Firmele de babysitting ofera de multe ori si servicii de menaj, in functie de preferintele clientului. De asemenea, exista si firme specializate care se afiliaza cu gradinite si crese si care isi “imprumuta” astfel personalul.

De ce parintii prefera infinit mai mult angajarea unei bone din cadrul unei firme profesioniste in defavoarea altor persoane? Deoarece inregistrarea ca bona este precedata de trecerea unui examen psihologic, de efectuarea analizelor complete in mod regulat si de prezentarea cazierului. Unele firme cauta in mod exclusive personal cu diploma de calificare in acest domeniu. Existenta acestor acte sporeste increderea parintilor si desigur si profitul firmei.


Tags: babysittingidei de afaceriafaceri profitabilefirma de babysittingbabysitter

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.39 din 5 - 14 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe cu maximum 1.000 de euro

de Alina Constantinescu
17 Apr 2018
A porni de la zero o afacere nu este o sarcina usoara, mai ales pentru cineva lipsit de experienta. O parte importanta a unei afaceri o reprezinta...

Afaceri profitabile in 2018: realizarea de mobilier din tevi PVC

de Idei de afaceri
29 Mar 2018
Iata o afacere serioasa si profitabila pe care o puteti incepe cu doar cateva sute de lei: realizarea de mobilier din tevi PVC. Este o afacere care...

6 idei de afaceri in care sa investesti in 2018

de Alina Constantinescu
01 Mar 2018
Punctul de pornire in demararea unei afaceri trebuie sa fie identificarea unor oportunitati de afaceri. Pentru a porni o afacere identificati o nisa...

10 afaceri profitabile pentru femei. Idei geniale pentru anul 2018

de Alina Constantinescu
08 Ian 2018
Daca esti in cautarea unor idee de afaceri pentru femei cu sanse reale de succes avem ca pentru tine cate propuneri ideale pentru 2018. Se pot...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]