Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Castiga 30.000 de euro/an din cultivarea florilor in ghiveci!

de Idei de afaceri 25 Apr. 2023 13099
Castiga 30.000 de euro/an din cultivarea florilor in ghiveci!
3.94 din 56 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Vrei sa demarezi propria afacere in 2023 dar nu stii care ti se potriveste? Avem pentru tine o afacere foarte placuta: cultivarea florilor in ghiveci. Intr-un spatiu de 100 mp incap lejer 2.000 de ghivece de flori care, la un pret de vanzare de minimum 5 euro fiecare, va aduc venituri de 10.000 de euro! Si, bineinteles, pe parcursul unui an puteti organiza mai multe cicluri de productie! Gasiti toate informatiile necesare in ghidul practic "Afacere la cheie cu flori in ghiveci".

Curatarea ghivecelor

 
Primul pas este achizitionarea unor ghivece noi sau curatarea unora vechi. Este important ca vasele in care urmeaza sa fie amplasate florile sa fie sterilizate, pentru a nu lasa loc unor potentiali daunatori sau pentru a nu favoriza aparitia unor boli.
 
Curatati ghivecele cu o perie de sarma, de pilda, apoi plasati-le sub un jet de apa fierbinte si lasati apa sa curga peste ele pret de 5 minute (microorganismele nu supravietuiesc in acest mediu).
 
O alta metoda eficienta de igienizare a ghivecelor consta in curatarea acestora cu o solutie de otet. Aceasta trebuie sa contina parti egale de apa si otet si poate fi folosita atat la ghivecele din plastic, cat si la cele ceramice.

Pregatirea ghivecelor

 
Este esential sa va asigurati ca ghivecele de care dispuneti sunt prevazute cu gauri de scurgere a apei. Apoi, e indicat sa plasati in farfurioara fiecarui ghiveci cateva pietricele, pentru ca vasul sa nu stea direct in apa in urma udarii.
 

Sadirea plantei in ghiveci

 
Puneti planta in ghiveci si asigurati-va ca radacinile sale sunt imprastiate uniform in vas. Apoi, umpleti treptat ghiveciul cu pamant de flori, pana la circa 60 mm distanta de marginea ghiveciului, pentru a facilita udarea plantei. In functie de florile pe care le sadii, puteti include si un ingrasamant special.


 

Ghivecele potrivite

 
Nu stiti asupra carui tip de ghiveci sa va opriti? Aveti la dispozitie o multime de variante - vase din ceramica nearsa sau lut, plastic sau metal – dar, indiferent de tipul de ghiveci pe care il aveti in minte, iata cateva sfaturi:
 
• ghivecele din lut sunt ideale, intrucat sunt poroase, permit o buna circulatie a aerului la nivelul radacinilor plantelor si au gauri de scurgere;
 
• ghivecele din plastic sunt usoare si deloc dificil de manevrat, insa, intocmai ca si in cazul vaselor din metal sau ceramica, apa se evapora incet. In consecinta, este important sa aveti grija sa nu udati planta mai mult decat este necesar;
 
• daca ghivecele de care dispuneti nu au gauri de scurgere, apa se poate acumula pe fundul vaselor, iar radacinile pot putrezi, eliberand gaze toxice pentru plante.

Afla cum sa pui bazele unei afaceri cu flori in ghiveci din ghidul practic "Afacere la cheie cu flori in ghiveci" ...click AICI pentru detalii si comenzi<<

Pe o suprafata de doar 100 mp puteti amenaja o sera de flori in ghiveci care sa va aduca venituri de cca 30.000 de euro pe an! In ghidul practic pe care vi-l oferim gasiti interviuri cu intreprinzatori autohtoni care dovedesc ca acest lucru este perfect posibil!



 


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: afacere cu floriflori in ghiveci

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.94 din 5 - 56 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]