Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce idei de afaceri se nasc in preajma Craciunului

de Julian Manescu 05 Dec. 2013 3081
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Se apropie Craciunul si orice antreprenor se gandeste cum sa-si mareasca profitul. Ca de fiecare data in preajma oricaror sarbatori apar oportunitati de afaceri sau modalitati de imbunatatire a acestora prin suplimentarea veniturilor generate.

Majoritatea se refera la produse sau servicii personalizate. Spre exemplu, putem crea felicitari de Craciun pe care sa le vindem celor care inca mai cred in Mos Craciun si care nu s-au lasat condusi de era internauta. Mai sunt apoi produsele pentru copii si cosurile cu tot felul de bunatati.

De obicei, orice idee de afacere trebuie sa fie inspirata din realitatea existenta in piata. Trebuie urmarite nevoile clientilor, dar si dorinta lor de a achizitiona anumite produse in aceasta perioada. Spre exemplu, in America se practica un serviciu inedit – “professional shopping”. Mai exact, esti contactat de persoane fizice si chiar de companii sa faci anumite cumparaturi. In cazul nostru, sa cumperi cadouri pentru altii.

Dar hai sa vedem impreuna care ar fi ideile pentru ca acest moment sa nu “bifeze” doar bucuria spirituala, ci si pe cea materiala!

Felicitari de Craciun
Pentru a vinde astfel de felicitari exista doua modalitati: sa le confectionezi daca te stii un artist cu imaginatie bogata sau sa le achizitionezi en-gros. Odata ce ai produsul final, il poti vinde prietenilor, familiei si companiilor. De obicei, toti acestia nu acorda foarte mult timp si, cateodata, nici importanta acestor felicitari, insa, au un farmec aparte.
 
Pentru a merge si mai departe cu ideea, transformand-o intr-una inedita, poti sa si scrii aceste felicitari. Cu un site foarte bine promovat si vizibil, poti primi textul dorit prin e-mail pentru a-l transcrie asa cum se cuvine. Astfel, te poti implica inclusiv in livrarea felicitarilor catre destinar, in functie de amploarea solicitarilor pe care le vei avea. Daca nu, te poti limita pentru primul an doar la livrarea celor care ti le comanda.

Jucarii pentru copii
La capitolul copii, parintii sunt cei mai vulnerabili si, implicit, sunt ca si cuceriti. Acestia investesc oricat in haine, jucarii si incaltaminte pentru copii. De aceea, pentru tine ar fi o oportunitate foarte buna sa te axezi pe acest domeniu. Acest business este usor de pus in aplicare pentru ca jucariile, nu vorbim de cele foarte scumpe, sunt la indemana oricui. Pentru inceput, le poti comanda online sau poti ruga o ruda din strainatate sa te ajute cumparand tot felul de obiecte pentru copii de la reduceri. Dar nu uita, calitatea este totusi importanta, iar siguranta de asemenea.

Cosuri cu bunatati
Sa impachetezi cosuri cu cadouri nu este doar distractiv, ci iti pune si imaginatia la incercare. Ideile pentru astfel de cosuri sunt nenumarate. Iata cateva dintre ele: cosuri cu alimente, cosuri cu fructe, cosuri cu bauturi, cosuri cu dulciuri, vin sau sampanie, cosuri cu cosmetice, electrocasnice, etc. Poti citi mai multe si in articolul https://ideideafaceri.manager.ro/articole/afacerea-zilei/aranjamente-dulci-pentru-evenimente-inedite-8237.html.

Orice varianta de mai sus ai alege, nu trebuie decat sa dai o conotatie reprezentativa. Foloseste decoruri specifice care vor aduce spiritul Craciunului mai aproape de cel care il va primi. Si daca tot vorbeam de copii, nu uita ca exista astfel de idei si pentru ei. Mai multe poti afla in articolul https://ideideafaceri.manager.ro/articole/afacerea-zilei/tortul-de-scutece-o-idee-inedita-de-afacere-pentru-bebelusi-8223.html.




Tags: idei de afacericraciunantreprenorprofitsarbatorioportunitativeniturifelicitaricopiicosuricadouri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Doua afaceri sezoniere din care sa scoti un profit maxim pe litoral

de Idei de afaceri
08 Sep 2020
Daca si tu vrei sa oferi un corespondent in realitate expresiei „castiga intr-o luna cat altii in zece”, in Romania nu ai foarte multe variante...

Antifrauda, catre o antreprenoare: "Ai si tu doi copii. Nu ai vrea sa se intample asta, nu?"

de Florin Amariei
20 Feb 2020
O tanara antreprenoare marturiseste cum a ajuns la limita suportabilitatii, dupa ce Antifrauda i-a spus ca putea "sa ajunga la inchisoare pentru trei...

Pataniile unui antreprenor roman: "Politia ma suna si ma anunta ca mi-am furat masina!"

de Florin Amariei
14 Aug 2019
Un antreprenor roman cu o afacere din Galati povesteste pataniile pe care le-a avut pana acum in tara noastra. "Va fi o poveste...

Masinile devin o afacere din ce in ce mai profitabila

de Florin Amariei
15 Iul 2019
Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a crescut in mai cu 9,7%, serie bruta, fata de aceeasi luna a anului trecut. In...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]