Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce trebuie sa stii atunci cand infiintezi o frizerie

de Alexandra Popescu 13 Sep. 2017 11686
4.01 din 68 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Sa fii frizer reprezinta o modalitate foarte buna de a castiga bani, pentru ca toata lumea are nevoie sa se tunda, peste tot in lume. Daca lucrezi deja in domeniu si te-ai plictisit sa muncesti pentru altcineva, de ce nu iti deschizi propria frizerie?

O frizerie este una dintre cele mai profitabile afaceri pe care un antreprenor poate sa o demareze, datorita faptului ca este nevoie de intretinere tot timpul, dar garanteaza profitul. Este o afacere foarte usor de rulat si de gestionat, mai ales daca ai ceva experienta in aceasta meserie. 
 
Sfaturi si trucuri privind pornirea unei frizerii
 
In aceasta afacere, ai nevoie de o multime de instrumente, dispozitive si alte lucruri, cum ar fi locatie, consumabile si echipamente, imprumuturi pentru afacere si plan de afacere, care vor garanta succesul tau.
 
Daca nu crezi in capacitatile tale de frizer, poti urma o scoala in acest sens. Acest lucru iti va deschide calea pentru a fi echipat cu cele mai noi si recente tendinte atunci cand vine vorba de tunsorile de astazi pe care fiecare om si le doreste.

Un alt beneficiu al scolii de frizerie este ca nu este costisitoare si iti va aduce o licenta intr-o perioada scurta de timp. Dupa ce obtii licenta, poti lucra ca frizer. Astfel, vei fi capabil sa iti dezvolti o baza puternica de clienti, care iti vor aduce mai mult trafic atunci cand vei avea propria afacere de acest fel.
 
Mai apoi, trebuie sa decizi daca vei infiinta o noua frizerie sau vei achizitona una deja existenta. Exista mai multe posibilitati despre modul in care poti incepe. Insa, cea mai simpla optiune ar fi achizitionarea unei frizerii deja existente, deoarece are deja echipamentele necesare, clienti si frizeri. Insa dezavantajul este ca va trebui sa cheltuiesti mai multi bani. 
 
Daca tu crezi ca nu ai atat de multi bani, poti incepe sa iti infiintezi propria afacere de acest fel. Urmatorul pas important este alegerea locatiei potrivite. Trebuie sa alegi locul potrivit unde exista multi oameni care vor avea nevoie de serviciile pe care le oferi. Prin acest mod poti reduce si costurile pentru publicitate.
 
Dupa toate aceastea, ai nevoie sa cauti furnizori, pentru ca vei avea nevoie de: scaune de styling, scaune pentru samponare, chiuveta pentru spalare, dar vei avea nevoie si de alte instrumente, precum: placi de par, ondulatoare, foarfece si multe altele necesare intr-o frizerie. Urmatorul pas este angajarea personalului specializat.
 
Sursa: startupbizhub.com
 


Tags: afaceriidei de afacerifrizerieafacere frizerieidei de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.01 din 5 - 68 voturi.

Articole conexe

Doua afaceri sezoniere din care sa scoti un profit maxim pe litoral

de Idei de afaceri
08 Sep 2020
Daca si tu vrei sa oferi un corespondent in realitate expresiei „castiga intr-o luna cat altii in zece”, in Romania nu ai foarte multe variante...

De ce nu este recomandat un imprumut cu buletinul pentru demararea unei afaceri

de Ideideafaceri
26 Iul 2018
Exista numeroase institutii financiare nebancare in Romania care pot acorda un credit doar in baza actului de identitate. Un astfel de imprumut este...

Idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe cu maximum 1.000 de euro

de Alina Constantinescu
17 Apr 2018
A porni de la zero o afacere nu este o sarcina usoara, mai ales pentru cineva lipsit de experienta. O parte importanta a unei afaceri o reprezinta...

Afaceri profitabile in 2018: realizarea de mobilier din tevi PVC

de Idei de afaceri
29 Mar 2018
Iata o afacere serioasa si profitabila pe care o puteti incepe cu doar cateva sute de lei: realizarea de mobilier din tevi PVC. Este o afacere care...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]