Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cea mai profitabila cultura in 2013 - Catina romaneasca!

de Ilinca Dobrescu 23 Apr. 2013 3048
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Catina romaneasca reprezinta unul dintre cei mai interesanti arbusti pentru simplul fapt ca discutam despre soiuri atent selectate si apoi imbunatatite de cercetatorii romani. Cu alte cuvinte, catina romaneasca este superioara multor altor soiuri si se distinge prin calitati si proprietati curative.

In cateva cuvinte, fructele de catina fortifica inima, intaresc sistemul imunitar, reprezinta o sursa de substante ce actioneaza cu scop antiinflamator, sustin efortul intelectual si perfomanta sportiva.

Mai mult, fructele de catina au si o intensa actiune nutritiva, revitalizanta si de refacere a tesuturilor afectate. De asemenea, catina contine de 2 ori mai multa vitamina C decat macesul si de 10 ori mai mult decat citricele.

In acelasi timp, fructele de catina contin si cantitati mari de vitamine (A, B1, B2, B6, B9, E,K,P,F), celuloza, betacaroten, fosfor, calciu, magneziu, potasiu, fier si sodiu, uleiuri complexe si nu numai.

Pe scurt, discutam despre fructe extrem de valoroase pentru numerosi consumatori, fie ca se doreste tratarea unor boli si afectiuni sau simpla mentinere a intregului organism in stare perfecta de sanatate.

Pentru romani, interesul nu este mare doar cand discutam despre catina ca sursa de antioxidanti, vitamine si minerale, ci si ca sursa de profit substantial. La urma urmei, o plantatie de catina se infiinteaza in numeroase zone agricole ale tarii noastre si totul cu sanse mari de succes.

La urma urmei, catina este un arbust ce se poate cultiva cu usurinta in sistem ecologic si de catre cei ce detin informatiile referitoare la tehnologiile de cultivare, intretinere, recoltare si valorificare.

Haideti sa descoperim si cateva dintre avantajele notabile pentru cei interesati sa detina o plantatie de catina:

- Catina este la mare cerere pe piata europeana si cea romaneasca este cunoscuta ca detinand calitati energetice si terapeutice extraordinare.

- Catina este rezistenta la temperaturi scazute (-40 de grade Celsius) si se comporta bine si la temperaturi ridicate (+40 grade Celsius).

- Esential este faptul ca se pot infiinta plantatii de catina fara fertilizatori si fara pesticide de sinteza. Discutam despre o cultura eminamente ecologica si asta ne si intereseaza. Cererea pentru catina este mai mare pentru productiile certificate din punct de vedere ecologic.

Un ghid esential pentru cei care doresc sa cultive catina este disponibil aici, la comanda directa >>>> Catina - fructul magic ce te poate imbogati >>>



Tags: catinaafacere catinaafaceri catinaghid catinacultivarea catinei

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]