Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai profitabile ferme, in 2014, in Romania!

de Matei Antonescu 22 Nov. 2013 3635
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Sa fie ferma de oi sau ferma de raci? Sa fie ferma de vipere sau ferma de lipitori? Adevarul este ca nivelul de cerere este extrem de mare pentru carnea de rac si uimitor de mare pentru veninul de vipere.

Esential este sa intelegem in care domeniu avem cele mai mari sanse sa ne dezvoltam o afacere cat se poate de profitabila!

Iata cateva idei de afaceri cu cele mai profitabile ferme in prezent:

1. Ferma de VIPERE

O ferma de vipere este mai valoroasa decat o mina de aur! CD-ul Ferma de vipere, unicul de pe piata, te pune in tema cu aspectele esentiale ale unei afaceri privind cresterea de vipere, recoltarea si comercializarea in conditii standard a veninului obtinut de la vipere in propria ferma de vipere.

2. Ferma de LIPITORI
Ferma de lipitori reprezinta o alta afacere pe care romanii o pot incepe cat mai curand. Nivelul competitional este redus in Romania si, implicit, sansele de dezvoltare sunt cat se poate de mari. Sa luam in considerare si faptul ca piata este in continua dezvoltare si ca investitia este una moderata!

Mai multe detalii despre cresterea lipitorilor si afacerea cu o ferma de lipitori AICI >>>

3. Ferma PISCICOLA
Afla cum sa incepi o afacere profitabila cu pastrav, somn sau salau. Sunt produsele care pot sta oricand la baza unei afaceri deosebit de profitabile. Tineti cont de faptul ca o pastravarie produce aproximativ 20 de tone de peste pe an. Acest motiv este indeajuns de intemeiat sa ne convinga sa investim in piscicultura cat mai rapid.

4. Ferma de RACI
Pentru cei interesati sa inceapa o afacere de succes, cresterea racilor reprezinta o afacere cu profituri extrem de atragatoare. Cresterea racilor poate aduce profituri de peste 30.000 de euro pe an. Mai mult, tinem cont de faptul ca racii sunt usor de crescut iar afacerea are nevoie de capital financiar moderat, in conditiile in care deja detinem terenul potrivit pentru inceperea afacerii.

5. O afacere fara colesterol: Cresterea porcilor Vietnamezi, Mangalita, Bazna reprezinta o bogata sursa de profituri pentru romani. Mai ales in ultimii ani, medicii si nutritionistii au evidentiat importanta reducerii nivelului de colesterol pentru o alimentatie cat mai echilibrata si, implicit, pentru un nivel maxim de sanatate si vitalitate.

O solutie ideala este sa utilizam tipuri potrivite de carne. Mai multe detalii despre afacerea fara colesterol aici >>>

6. Crescatorie ECO de gaini pentru oua si carne, o alta super-afacere pentru un an mai bogat. Aflati totul despre ouale ecologice si principalele rase de gaini pe care puteti miza pentru profituri cat mai mari. Aflati care sunt factorii care influenteaza calitatea oualor si cum se procedeaza pentru certificarea si marcarea oualor BIO!

Detalii despre ferma de pasari pentru oua si carne AICI >>>



Tags: afaceri cu fermeafaceri in romaniaafaceri 2014ferme profitabileferme in romania

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]