Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cinderella - afacere din pasiune, cu pantofi de poveste

de Zenobia Badescu 29 Ian. 2016 4185
3.9 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pantoful, acest obiect de o utilitate incontestabila este si unul dintre cele mai graitoare elemente din garderoba unei femei, si nu numai.

Pantofii pot schimba cu desavarsire o tinuta, o atitudine si o stare. Este stiut, sunt adorati de femei si nu de putine ori reprezinta “arma” lor redutabila de seductie.

In functie de ocazie si moment al anului sau zilei, cei ce-ti poarta piciorul au forme, culori, design, texturi, per total acel ceva care inca din start te-a indemnat sa-i achizitionezi.

Cenusareasa este dovada ca o pereche de pantofi iti poate schimba viata

“In februarie 2012, din dorinta de a reproduce o pereche de cizme achizitionata din afara tarii, si care nu era din piele, am apelat la un atelier”, povesteste Stefania B. din Bucuresti.

“Cunosteam atelierul si pe proprietar de aproximativ 5 ani, cunosteam si calitatea produselor ce puteau fi create aici. in toti acesti ani imi mai facusem la dansul incaltaminte din piele, insa numai pe modelele pe care deja se lucra.

Cei de la atelier au reprodus cizmele perfect, conferindu-le in plus calitatea incaltamintei lucrata manual din piele naturala atat la extereior cat si la interior.”  

De aici si pana la ideea unui parteneriat nu a fost decat un pas. Un pas facut cu pantofi deosebit de eleganti, fauriti cu pasiune si bun gust in culori incantatoare si care a primit si un nume de poveste – Cinderella.

Idei de Afaceri: Dupa cum suna povestea de inceput eu as spune ca tu esti Cinderella acestei afaceri. Cine sunt partenerii de afaceri? Dar mesterii pantofari?

Stefania: CinderellaStore este un proiect de suflet care a luat nastere din pasiunea pentru pantofi. Lucrez in acest proiect impreuna cu sora mea Teodora care se ocupa in principal de partea de prezentare a produsului - site, cataloage de prezentare a colectiilor etc. Pentru realizarea acestor materiale colaboram cu doi fotografi care ne ajuta sa punem in valoare pantofii creati de CinderellaStore.

Echipa de lucru de la atelier este numeroasa, avand o capacitate de productie destul de mare, aproximativ 1.500 de perechi pe luna. Ea este alcatuita din 15 persoane. Astfel, sunt patru persoane care se ocupa de tipare, sase persoane care trag pantofii pe calapod si inca trei persoane la finisaje. Aceasta echipa este coordonata de catre proprietarul atelierului si sotia acestuia.

Mesterii pantofari sunt persoane care au deprins aceasta meserie atat la scoala de meserii cat si in familie. Multi dintre ei au preluat meseria de la unul sau chiar ambii parinti, avand astfel inca de tineri mana
 formata.

Idei de Afaceri: Cine comanda, in general, pantofi lucrati manual din piele naturala?

Stefania: Clientela noastra este formata din femei de toate varstele. Este placut de remarcat insa faptul, ca din ce in ce mai multi barbati aleg drept cadou o pereche de pantofi personalizati si depun eforturi pentru a alege marimea potrivita si nuanta de piele ce se asorteaza cel mai bine cu piesele din garderoba.
 
Primim comenzi pentru incaltaminte de toate genurile de la pantofi casual cu talpa joasa sau pantofi pentru birou pana la pantofi de seara cu tocuri inalte, realizati in combinatii curajoase si noncoformiste.

In general clientele noastre opteaza pentru incaltaminte la comanda pentru ca au posibilitatea de a alege modelul pantofului si nuanta de piele care se potriveste cel mai bine cu o anumita tinuta.
 
De asemenea, au posibilitatea de a crea un pantof unicat, oferindu-i o nota personala. Se intampla foarte des sa gaseasca o pereche de pantofi pe gustul lor, dar ar fi preferat ca acesta sa fie o alta culoare sau textura de piele. Avand un paletar larg de culori, Cinderella Store ofera varietate si cu siguranta clientele noastre vor gasi calapodul si nuanta de piele, pentru a realiza pantofii doriti.

Detalii: Cinderella Store


Tags: afacereafaceriidei de afaceripantofipantofi din pieleincaltamintecinderella store

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.9 din 5 - 5 voturi.

Articole conexe

Doua afaceri sezoniere din care sa scoti un profit maxim pe litoral

de Idei de afaceri
08 Sep 2020
Daca si tu vrei sa oferi un corespondent in realitate expresiei „castiga intr-o luna cat altii in zece”, in Romania nu ai foarte multe variante...

Masinile devin o afacere din ce in ce mai profitabila

de Florin Amariei
15 Iul 2019
Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a crescut in mai cu 9,7%, serie bruta, fata de aceeasi luna a anului trecut. In...

Profita de un motor verificat pentru afacerea ta online!

de Florin Amariei
17 Oct 2018
Vanzarile pe Amazon sunt de ordinul miliardelor - in fiecare zi! Pe Amazon exista 304 milioane de conturi active, iar daca afacerea ta este...

Salvarea mediului inconjurator poate fi o afacere

de Florin Amariei
30 Sep 2019
Nu mai e nicio urma de indoiala ca traim intr-o perioada in care clima se schimba rapid. Putem, insa, sa incetinim aceasta schimbare si sa facem bani...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]