Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cresterea porcilor ecologici - Una dintre cele mai profitabile afaceri in 2014!

de Ilinca Dobrescu 20 Dec. 2013 4041
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Una dintre cele mai profitabile afaceri in Romania, in anul 2014, va fi cea de crestere a porcilor ecologici. Discutam despre Mangalita, despre porcii vietnamezi si despre porcii Bazna.

Porcii asiatici apartin unei rase de talie mai mica fata de porcii autohtoni, originari din sud-estul Asiei. Ierbivori si cu o carne sanatoasa (stratul de grasime  este aproape inexistent), porcii vietnamezi sunt la mare cautare in ultimul timp.

Evident, un motiv intemeiat pentru care am incepe o astfel de afacere este nivelul redus al concurentei pe piata de profil. Sa tinem cont ca animalele sunt ieftine la cumparare si se vand la preturi avantajoase.

O alta rasa este Bazna. Discutam despre o rasa indigena, obtinuta prin incrucisari intre rasele Mangalita, Berk si, ulterior, cu Marele Alb. Porcii din rasa Bazna s-au adaptat la conditiile din Romania si sunt putini pretentiosi fata de conditiile de intretinere.

Mai mult, porcii Bazna sunt rezistenti la conditiile de clima si necesita costuri furajere mai reduse.

Nu in ultimul rand, de interes sunt si porcii Mangalita. Acestia mai sunt denumiti porcii-somon, datorita faptului ca procentul de acizi grasi nesaturati din carnea acestui porc ajunge la 70%.

De asemenea, porcii Mangalita se maturizeaza devreme si sunt foarte prolifici. Carnea lor detine un nivel redus de colesterol  si acesta este unul dintre cele mai puternice avantaje ale acestei rase de porci.

Aflati mai multe informatii despre aceste rase de porci din ghidul "Cresterea porcilor Vietnamezi, Mangalita, Bazna" >>>



Tags: porci ecologiciporcii ecologiciafaceri in romaniaafaceri 2014

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]