Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cresterea prepelitelor - Afaceri profitabile in 2012!

de Ideideafaceri.ro 22 Apr. 2012 3638
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cresterea prepelitelor a devenit una dintre cele mai atractive activitati pentru romanii cu spirit antreprenorial. Cresterea prepelitelor reprezinta o activitate aducatoare de profit cat se poate de consistent. Prepelitele sunt considerate a fi pasari valoroase pentru deliciul carnii lor si pentru beneficiile oferite de ouale oferite.

Iata si cateva dintre cele mai importante avantaje pentru cei care doresc sa se implice in cresterea prepelitelor japoneze:

1. Prepelitele japoneze sunt crescute pentru ouatul lor precoce, regulat si abundent.

2. Cresterea prepelitelor japoneze mai este o activitate nesofisticata si avantajoasa datorita faptului ca pasarile cresc rapid si sunt rezistente la boli.


3. Profiturile obtinute in urma cresterii prepelitelor sunt foarte mari, expertii estimand sume de peste 2500 de lei pe luna pentru o ferma cu 500 de capete.

4. Aceasta activitate necesita spatii reduse de crestere. Prepelitele sunt crescute in baterii de custi ce permit o mare incarcatura pe mp.

5. Cresterea prepelitelor este o activitate restransa in Romania. De aceea nu va exista concurenta in plasarea produselor.

6. Cresterea prepelitelor mai este de interes pentru romani si datorita faptului ca ouale si carnea de prepelita sunt recunoscute ca delicatese si ca detinand numeroase beneficii medicale.

7. Nu in ultimul rand, carnea si ouale de prepelita sunt solicitate la export, iar piata mondiala a acestor produse este foarte favorabila.

De asemenea, cresterea prepelitelor detine mai multe posibilitati de valorificare, optiuni precum: pentru repopularea rezervatiilor de vanatoare, in scopuri stiintifice, ca pasari de ornament, ca matca.


Tags: cresterea prepelitelorprepelite japonezeafaceri profitabileafaceri prepelite

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe cu maximum 1.000 de euro

de Alina Constantinescu
17 Apr 2018
A porni de la zero o afacere nu este o sarcina usoara, mai ales pentru cineva lipsit de experienta. O parte importanta a unei afaceri o reprezinta...

Afaceri profitabile in 2018: realizarea de mobilier din tevi PVC

de Idei de afaceri
29 Mar 2018
Iata o afacere serioasa si profitabila pe care o puteti incepe cu doar cateva sute de lei: realizarea de mobilier din tevi PVC. Este o afacere care...

10 afaceri profitabile pentru femei. Idei geniale pentru anul 2018

de Alina Constantinescu
08 Ian 2018
Daca esti in cautarea unor idee de afaceri pentru femei cu sanse reale de succes avem ca pentru tine cate propuneri ideale pentru 2018. Se pot...

Cum sa castigi bani din cresterea prepelitelor. O afacere cu un potential urias

de Alina Constantinescu
16 Nov 2017
Doi soti din Bucuresti, profitand de un teren agricol mostenit, s-a retras in satul Vadu, comuna Corbu (judetul Constanta) pentru a pune bazele...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]