Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa iti deschizi un atelier de reparat telefoane

de Andrioae Ruxandra 22 Iun. 2014 10620
4.37 din 56 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Repararea telefoanelor este o afacere care nu va inceta niciodata sa se mentina pe piata de afaceri, pentru ca oricine are un telefon mobil care se va strica intr-un final. Repararea telefoanelor este o afacere care nu va inceta niciodata sa se mentina pe piata de afaceri, pentru ca oricine are un telefon mobil care se va strica intr-un final. Poti incepe afacerea la tine acasa, in garaj sau intr-un spatiu mic in care sa poti lucra. Oamenilor le convine mai mult sa repare display-ul telefonului sau sa schimbe tastatura decat sa cumpere un alt telefon. Atat timp cat oamenii vor achizitiona telefoane si tablete de ultima generatie, cei care le vor repara vor avea de castigat in continuare.

Vietile unor oameni depind de telefoanele cu diverse aplicatii, asadar trebuie sa te pricepi la tehnologie si la electronica pentru a-ti pune pe picioare afacerea.
 
Clientii iti vor plati exact cat le ceri, pentru ca nu vor sa isi cumpere alte telefoane, fie ca nu isi permit, fie din comoditate. Cand acestea se strica, trebuie reparate in regim de urgenta. Si aici intervii tu, care iti vei face reclama si vei distribui flyere prin tot orasul, ca oamenii sa apeleze la tine. Trebuie sa te asiguri ca ai sculele necesare in micul tau atelier si ca te pricepi sa mesteresti, pentru ca telefonul trebuie restituit in stare de functionare. 
 
De asemenea, trebuie sa executi lucrari la comanda, in termenii clientului. Adica sa nu dureze o vesnicie pana repari telefonul, ci un timp rezonabil. Fie ca te apuci de treaba fiind in pijamale, fie ca esti imbracat obisnuit, trebuie sa lucrezi repede si bine. Cu cat executi mai multe comenzi, cu atat oamenii vor apela la tine si cu atat mai mult vei avea profit. 
 
Asa cum spuneam si la inceput, trebuie obligatoriu sa stii sa repari telefoane, sa ai cunostinte despre electronice (smartphone-uri, tablete, mp3 playere etc.) si sa te pricepi si la software, si la aplicatiile telefoanelor.
 
Nu ai nevoie de cine stie ce spatiu in casa sau de inchiriat, ai nevoie doar de indemanare si de rabdare, pentru ca orice inceput este dificil si o afacere are nevoie de timp si implicare totala pentru a putea supravietui. 
 
Cu timpul, poti obtine si un certificat de tehnician reparator si poti avea chiar si un partener, ca apoi sa te extinzi si sa ajungi sa angajezi chiar tu oameni. Cu timpul. Pana atunci, bucura-te ca faci ceea ce-ti place.
 
Sursa: www.business-ideas-connection.com
 


Tags: afaceriatelier reparat telefoanereparatii telefoanereparatii smartphoneafaceri mici

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.37 din 5 - 56 voturi.

Articole conexe

Doua afaceri sezoniere din care sa scoti un profit maxim pe litoral

de Idei de afaceri
08 Sep 2020
Daca si tu vrei sa oferi un corespondent in realitate expresiei „castiga intr-o luna cat altii in zece”, in Romania nu ai foarte multe variante...

De ce nu este recomandat un imprumut cu buletinul pentru demararea unei afaceri

de Ideideafaceri
26 Iul 2018
Exista numeroase institutii financiare nebancare in Romania care pot acorda un credit doar in baza actului de identitate. Un astfel de imprumut este...

Idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe cu maximum 1.000 de euro

de Alina Constantinescu
17 Apr 2018
A porni de la zero o afacere nu este o sarcina usoara, mai ales pentru cineva lipsit de experienta. O parte importanta a unei afaceri o reprezinta...

Afaceri profitabile in 2018: realizarea de mobilier din tevi PVC

de Idei de afaceri
29 Mar 2018
Iata o afacere serioasa si profitabila pe care o puteti incepe cu doar cateva sute de lei: realizarea de mobilier din tevi PVC. Este o afacere care...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]