Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa-ti deschizi un magazin de mirodenii? 3 afaceri de succes bazate pe condimentele lumii

de Marinache Horia Cristian 02 Nov. 2017 11180
3.74 din 52 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Condimentele autohtone dar si atractivele mirodenii exotice au devenit in prezent foarte cautate si reprezinta elemente esentiale pentru un stil de viata sanatos si aromat, zi de zi.

Iti doresti un magazin plin de culoare, gust si arome speciale venite de la : sofran, cardamom, chili, coriandru, nucsoara, piper, cimbru, chimen, boabe de mustar, oregano, cuisoare, rozmarin, busuioc, turmenic, dafin, boia, ghimbir, hasmatuchi, ienibahar, maghiran, schinduf, salvie, scortisoara, usturoi, anason, vanilie, wasabi s.a.m.d.?

Ia in considerare aceste 3 afaceri de succes care au la baza pasiunea pentru mirodenii si .....inspira-te!

1. Magazinul cu mirodenii
Oana Bakovic este antreprenoarea care a pus pe picioare afacerea "Magazinul cu mirodenii", impreuna cu partenerul de afaceri si de viata, Bojan Spasic.

Oana Bakovic noteaza ca o astfel de afacere are nevoie de multa implicare, mentionand pentru BusinessMagazin: "Avem zile cand stam cu placere de vorba cu clientii prin magazin, prescuim noi produse cu furnizori de peste hotare, planuim noi retete de amestecuri sau ne imprietenim cu un restaurant nou."

Incasarile lunare ale afacerii variaza intre 8000 de lei si 15.000 de lei. Antreprenoarea se bazeaza pe o crestere a numarului de clienti in viitor.

Afla mai multe detalii despre cum sa deschizi un magazin cu condimente >>

2. Bazar cu Mirodenii, Bucuresti

 “Ideea unui Bazar cu Mirodenii a aparut din pasiunea pentru bucatarie si mancaruri delicioase cu mirodenii si condimente!
De multe ori intalneam retete din care nu gaseam intotdeauna toate ingredientele. Asa s-a nascut ideea de a deschide un magazin de condimente si mirodenii, unde orice pasionat de gatit sa gaseasca si cele mai exotice mirodenii”, arata antreprenorul pe site-ul sau.

“De la inceput am hotarat ca India (care este cel mai mare producator de mirodenii din lume) trebuie sa fie principalul nostru furnizor. Ne-am inteles cu un producator organic, care are o gama foarte larga de mirodenii si asa am inceput. Dupa care, pentru completare am mai importat din Spania si Marea Britanie.”

3. Condimente ambalate in familie

"In anul 1994 doi tineri entuziasti au avut un vis maret, despre oameni, incredere si pasiune pentru arome!

Totul a inceput cu 3 angajati si un portofoliu de doua produse. In timp, echipa si-a concentrat eforturile in dezvoltarea de noi produse si servicii. 

In prezent, firma are cca 300 de angajati si peste 400 de produse divers ambalate, vrac, plicuri mici, pachete economice sau multipack in functie de dorintele si nevoile clientilor sai”, spune o familie care a mizat pe aceasta afacere.

Iata o afacere cu adevarat captivanta, o afacere care necesita pasiune pentru mirodenii si arome, un business care poate creste doar prin intermediul produselor de calitate, a diversitatii si serviciilor oferite in mod ireprosabil catre clientii amatori de mirodenii.



Tags: magazin de mirodeniimirodeniicondimentemagazin de condimenteafacere de familie

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.74 din 5 - 52 voturi.

Articole conexe

Afacere de familie - producerea de sapunuri si cosmetice naturale

de Alina Constantinescu
22 Aug 2017
Pasionata de plante medicinale si aromaterapie, in urma cu 6 ani, Ioana Matei a demarat afacerea numita Jovis Homemade Beauty - marca romaneasca de...

Cea mai importanta provocare pentru o afacere de familie

de Alina Constantinescu
03 Mai 2017
In ciuda mediului economic instabil, afacerile de familie dau dovada de rezistenta si capacitate de adaptare. Pentru a continua sa creasca, afacerile...

Afacere de familie de un milion de euro, inspirata de retetele din trecut

de Idei de afaceri
03 Mar 2016
De la o mica afacere de productie cu preparate din carne, o familie din Campulung Moldovenesc s-a extins cu primul magazin La Baciu. Familia Baciu...

Cresterea racilor- o excelenta afacere de familie

de Tudor Corneliu
24 Oct 2014
Aceasta activitate de crestere si valorificare in sistem intensiv si supraintensiv a racilor, reprezinta o combinatie de lucrari in aer liber cu...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]