Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Demareaza o afacere profitabila cu gemuri si dulceturi

de Alexandra Popescu 28 Iun. 2014 3909
4.9 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Orice idee poate deveni o afacere. Daca stii sa vinzi pietre, inseamna ca ai simtul antreprenorial in tine. Daca stii cum sa aranjezi pietrele astfel incat cererea sa fie mare, esti un adevarat afacerist. Ideile de afaceri "dulci" sunt cele mai placute de catre oameni, mai ales de catre gospodine. Daca am mai vorbit de capsune si alte fructe din care poti face dulceturi extraordinare, iata ca de data asta, drept un pont in afaceri, iti oferim productia de gemuri si dulceturi.

 
Comercializarea unor astfel de produse este una profitabila, mai ales daca acestea sunt naturale, tot mai cautate in ultima vreme. O astfel de afacere are in vedere cateva aspecte, nu grele, insa importante.
 
Pentru a porni la drum intr-o afacere cu gemuri si dulceturi ar fi indicat sa ai o livada proprie cu materia prima. Prune, capsune, cirese si multe alte fructe se pot gasi cam in orice curte, mai ales in zona rurala. Astfel, produsele vor fi naturale 100%. Pe langa aceste fructe, va mai fi nevoie de zahar. Asadar, nu necesita o  investitie mare.
Un alt aspect care ti-ar aduce succesul ar fi productia de dulceturi care nu sunt foarte raspandite. Poti aduce pe piata gem sau dulceata de mure, gutui, nuci, smochine sau de trandafiri. Va fi un avantaj in fata competitiei. 
 
Inainte de a demara o astfel de afacere, cum este si normal, vei avea nevoie de autorizatii, de aceea va trebui sa faci cateva drumuri la Registrul Comertului. 
 
In momentul in care ai produsele, trebuie, ca in orice afacere, sa existe promovare. Greu nu este, dar va fi nevoie de implicare. Pentru aceasta, poti participa la diferite targuri sau expozitii unde vei putea sa iti faci reclama. In plus, in urma unor astfel de evenimente, poti atrage atentia unor distribuitori mari, care ar putea sa iti cumpere produsele. Mai mult, poti atrage contracte generoase cu magazine sau lanturi de supermarketuri.
O alta modalitate, si cea mai populara de altfel, este reprezentata de promovarea pe internet, prin social media. Un site unde sa iti promovezi sortimentele si unde sa pregatesti si cateva retete cu acestea, de exemplu, poate fi de mare impact. 
 
Privind costurile, acestea pot fi acoperite de fonduri europene nerambursabile. Pentru a putea sa le accesezi, va trebui sa te documentezi putin.
 
Avantajele unei astfel de afaceri sunt nenumarate. In primul rand, piata este testata, functioneaza, este profitabila, deci succesul va fi garantat. Investitia este minima, iar profitul mare. Produsele naturale sunt la mare cautare, deci cererea va fi mare. Poti face tot felul de experimente acasa pentru a veni cu ceva nou pe piata.
 
Lista avantajelor poate continua, asa ca, daca esti pasionat de gemuri si dulceturi, aceasta este afacerea perfecta.
 


Tags: afaceriafaceri profitabileafaceri gemafaceri dulceataafaceri miciafaceri la domiciliu

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.9 din 5 - 5 voturi.

Articole conexe

Doua afaceri sezoniere din care sa scoti un profit maxim pe litoral

de Idei de afaceri
08 Sep 2020
Daca si tu vrei sa oferi un corespondent in realitate expresiei ā€žcastiga intr-o luna cat altii in zeceā€, in Romania nu ai foarte multe variante...

De ce nu este recomandat un imprumut cu buletinul pentru demararea unei afaceri

de Ideideafaceri
26 Iul 2018
Exista numeroase institutii financiare nebancare in Romania care pot acorda un credit doar in baza actului de identitate. Un astfel de imprumut este...

Idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe cu maximum 1.000 de euro

de Alina Constantinescu
17 Apr 2018
A porni de la zero o afacere nu este o sarcina usoara, mai ales pentru cineva lipsit de experienta. O parte importanta a unei afaceri o reprezinta...

Afaceri profitabile in 2018: realizarea de mobilier din tevi PVC

de Idei de afaceri
29 Mar 2018
Iata o afacere serioasa si profitabila pe care o puteti incepe cu doar cateva sute de lei: realizarea de mobilier din tevi PVC. Este o afacere care...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]