Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Este timpul afacerii tale: afacerea cu ceasuri

de Andrioae Ruxandra 08 Aug. 2014 6693
3.95 din 11 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

O afacere cu ceasuri poate fi o afacere ideala pentru a atrage clienti, daca reusesti s-o mentii pe linia de plutire. Daca iti plac ceasurile si le colectionezi, atunci ar trebui sa fie usor pentru tine sa poti administra acest tip de afacere fara prea mult efort, pentru ca iti urmezi pasiunea.


Este foarte important ca, inainte sa-ti deschizi afacerea, sa te intrebi daca aceasta afacere este cea potrivita pentru tine. Daca esti de parere ca o afacere cu ceasuri nu-ti va face probleme, atunci ar trebui sa o demarezi.
 
Acest tip de afacere este ideala pentru a avea profit si tot ceea ce trebuie sa faci este sa investesti in diferite tipuri de ceasuri. Ceasurile pe care le vei cumpara trebuie sa difere, astfel incat clientii tai sa aiba la dispozitie mai multe optiuni. Daca ai fonduri care sa-ti permita sa cumperi ceasuri deja celebre pentru brandurile lor, poti opta pentru Swatch, Fossil, Rolex, Omega, Citizen etc. Daca vrei sa ai un profit mai mare, poti contacta un furnizor care sa-ti faca reducere la produsele pe care vrei sa le cumperi.
 
In ziua de azi, poti face aproape orice cu ajutorul tehnologiei, de aceea iti va fi usor sa infiintezi o afacere si sa ai profit. Afacerea ta cu ceasuri poate fi administrata de acasa, avand posibilitatea s-o promovezi in online si mai ales in retelele de socializare. De fapt, exista o multime de antreprenori care au asemenea afaceri, aplicand diverse strategii de marketing.
 
Pe langa faptul ca poti vinde ceasuri, te poti ocupa si de repararea acestora in timp util, daca te pricepi la mesterit. Daca nu, poti angaja un prieten care se pricepe, si astfel vei avea inca o sansa pentru profit. 
 
Pentru a atrage clientii, poti fixa preturi accesibile pentru produsele tale (preturile trebuie sa difere de cele oferite la reprezentante, altfel afacerea ta nu va avea succes) si poti oferi reduceri la deschiderea afacerii sau oferte promotionale. De exemplu, la achizitionarea unui ceas ai putea sa oferi un ceas cadou. Cei care au simtul esteticului si care stiu sa aprecieze valoarea unui ceas vor apela cu siguranta la serviciile tale, preferand sa aiba un avantaj la pret sau reducere, spre deosebire de magazinele mari care afiseaza preturi care sunt aproape intangibile. 
 
Afacerea ta necesita investitii serioase, indiferent ca este online sau offline. In online vei avea nevoie de cineva care sa se ocupe de website-ul afacerii intr-un mod profesionist, astfel incat clientii sa fie atrasi de produsele tale; te va costa si cumpararea si intretinerea platformei website-ului etc. 
Daca afacerea ta nu se va desfasura doar in mediul online, va trebui sa gasesti o locatie potrivita, sa o cumperi sau sa o inchiriezi. In afara de asta, vei avea nevoie de un mobilier elegant si potrivit produselor tale, plus inca doi-trei angajati. Afacerea ta s-ar incadra mai bine in online daca nu detii fondurile necesare pentru un magazin fizic. 
 
Nu uita sa oferi garantie pentru produsele tale, pentru ca astfel clientii vor sti ca afacerea ta este una serioasa si legala (ca tot veni vorba, va trebui sa iti inregistrezi afacerea la Registrul Comertului).
 
Sursa: www.startupbizhub.com
 


Tags: afaceriafaceri ceasuriceasuriafaceri onlineafaceri la domiciliu

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.95 din 5 - 11 voturi.

Articole conexe

Doua afaceri sezoniere din care sa scoti un profit maxim pe litoral

de Idei de afaceri
08 Sep 2020
Daca si tu vrei sa oferi un corespondent in realitate expresiei „castiga intr-o luna cat altii in zece”, in Romania nu ai foarte multe variante...

De ce nu este recomandat un imprumut cu buletinul pentru demararea unei afaceri

de Ideideafaceri
26 Iul 2018
Exista numeroase institutii financiare nebancare in Romania care pot acorda un credit doar in baza actului de identitate. Un astfel de imprumut este...

Idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe cu maximum 1.000 de euro

de Alina Constantinescu
17 Apr 2018
A porni de la zero o afacere nu este o sarcina usoara, mai ales pentru cineva lipsit de experienta. O parte importanta a unei afaceri o reprezinta...

Afaceri profitabile in 2018: realizarea de mobilier din tevi PVC

de Idei de afaceri
29 Mar 2018
Iata o afacere serioasa si profitabila pe care o puteti incepe cu doar cateva sute de lei: realizarea de mobilier din tevi PVC. Este o afacere care...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]