Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ferme profitabile cu fonduri europene, in 2013, in Romania!

de Victor Oancea 14 Apr. 2013 3026
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Fie ca este o ferma agricola, o ferma zootehnica, o ferma apicola si nu numai, toate aceste idei de afaceri sunt de-a dreptul exceptional de potrivite pentru 2013. Si esential este sa constientizam si faptul ca multe astfel de afaceri pot fi lansate cu fonduri europene. Trebuie doar sa depunem proiectele care ne transforma in candidati eligibili si apoi sa punem pe picioare afaceri profitabile si de viitor!

Haideti sa descoperim si cateva dintre cele mai profitabile ferme pe care le puteti infiinta cu fonduri europene, in 2013, in Romania:


1. Ferma avicola ECO
O ferma avicola ECO reprezinta una dintre cele mai tari afaceri in 2013, in Romania. Romanii sunt din ce in ce mai interesati sa investeasca in industria producatoare ECO, BIO, organica. Vrem sa cultivam legume 100% naturale, pomi fructiferi si arbusti variati, plante medicinale si nu numai. Vrem sa crestem vaci pentru obtinerea de lapte certificat din punct de vedere ecologic, de carne sanatoasa si nu numai.

La fel ne dorim si o ferma avicola ECO, mai ales fiindca stim ca ouale si carnea de gaina reprezinta doua dintre produsele pe care le consumam cel mai des. Informatii complete pentru cei care doresc sa isi infiinteze o ferma avicola, se gasesc aici >>>

2. Ferma apicola
1 kg de miere echivaleaza cu 3 litri de lapte, 30 de banane, 50 de oua sau 12 kg de carne.
In plus, mierea este si un aliment foarte sanatos, astfel ca in Occident s-a ajuns ca absolut totul sa se indulceasca cu miere, zaharul fiind exclus de pe lista de produse preferate.

Informatii complete cu privire la infiintarea unei ferme apicole, sunt disponibile aici >>>

3. Ferma piscicola. Pastravul, somnul, salaul ... iata trei specii de pesti pe care ii crestem in Romania, cu sanse maxime de succes. Si o facem pentru ca sunt pesti pe care romanii ii consuma in mod constant, cu cea mai mare placere si gata sa aloce o pondere impresionanta din bugetul lor pentru a-i avea pe masa in fiecare saptamana, macar o data!

Aflati cum sa va infiintati ferma piscicola in Romania, cu ajutorul informatiilor oferite de experti. Ghidul se afla aici >>>




Tags: ferme profitabileferme in romaniaferme profitabile in romania

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]