Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri in 2014: 3 oportunitati profitabile

de Ilinca Dobrescu 08 Ian. 2014 3987
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cu instabilitatea economica existenta, tentatia principala este cea de a ne opri investitiile pana cand vom avea de-a face cu o situatie economica mai fericita, mai propice pentru asumarea unor riscuri ce pot returna profit.

Insa cel mai mare risc este cel de a nu-ti asuma niciun fel de risc. Ce se intampla intr-o astfel de situatie? Ramai paralizat intr-un context in care dinamica devine esentiala, in care viteza de reactie devine factorul decisiv pentru reusita.

Asa ca esti nevoit sa investesti, fie ca vei alege un magazin online, o firma de transport si distributie sau un loc de joaca pentru cei mici. Optiuni sunt enorm de multe si multe dintre acestea pot deveni surse incredibile de profit pentru oamenii de afaceri dispusi sa isi asume riscuri calculate. Pana la urma, acestea este singura solutie viabile: asumarea de riscuri calculate, in vederea obtinerii de profit stabil.

Iata si 3 oportunitati profitabile, idei de afaceri in 2014:

1. Consultanta in social media.
In numar din ce in ce mai mare sunt utilizatorii retelelor de social media, fie ca discutam despre Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest si nu numai. Toate reprezinta sursa de profituri pentru firme mici, medii sau mari companii cu sedii in intreaga lume.

Evident, vom avea nevoie de din ce in ce mai multi specialisti in marketing pe social media si de manageri pe social media. Serviciile de consultanta in social media vor fi la mare cautare si platite in mod avantajos.

2. Coaching si mentorship. Coach-ii si mentorii reprezinta profesionistii care fac lucrurile sa functioneze mai rapid, cu rezultate mai bune, cu eficienta sporita. Sunt profesionisti cautati de oameni de afaceri, de profesionisti si carieristi, de vedete si nu numai. Daca sunteti specializat in coaching sau credeti ca puteti fi mentor pentru un anumit segment de profesionisti, sansele de profitabilitate sunt extrem de mari.

3. Furnizare de ingrasaminte pentru agricultura ecologica. Agricultura ecologica a luat un avans urias in ultimii ani si din ce in ce mai multi romani iau in calcul aceasta optiune de a-si valorifica terenurile arabile.

Terenurile se refac si apoi se erodeaza mai putin, legumele si fructele cresc mai rapid si sunt deosebit de sanatoase. Nivelul de nutrienti sporeste in mod considerabil atunci cand nu utilizam fertilizatori, pesticide si ingrasaminte chimice.

In schimb, avem la dispozitie o gama larga de ingrasaminte potrivite pentru agricultura ecologica, alaturi de fertilizatori naturali si produse naturale pentru prevenirea si distrugerea bacteriilor, ciupercilor si altor daunatori ce apar in agricultura.


Cateva sugestii de articole care v-ar putea interesa:

5 business-uri pentru un an cat se poate de profitabil

2 idei de afaceri la domiciliu, afaceri profitabile


Afaceri de succes in 2014: Avem 25 de oportunitati atractive



Mult succes si afaceri prospere!


sursa foto: www.freegreatpicture.com



Tags: idei de afaceriidei afaceriidei de afaceri in 2014afaceri in 2014afaceri 2014

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe cu maximum 1.000 de euro

de Alina Constantinescu
17 Apr 2018
A porni de la zero o afacere nu este o sarcina usoara, mai ales pentru cineva lipsit de experienta. O parte importanta a unei afaceri o reprezinta...

6 idei de afaceri in care sa investesti in 2018

de Alina Constantinescu
01 Mar 2018
Punctul de pornire in demararea unei afaceri trebuie sa fie identificarea unor oportunitati de afaceri. Pentru a porni o afacere identificati o nisa...

Idei de afaceri la tara: deschiderea unui complex turistic, locul perfect pentru orice vacanta

de Alina Constantinescu
15 Nov 2017
Directiile de dezvoltare in mediul rural sunt numeroase dar si deosebit de diverse, de la activitati obisnuite pentru viata la tara, precum cresterea...

Vara aceasta este timpul sa pui bazele propriului business: idei de afaceri care sa te inspire

de Alina Constantinescu
29 Iun 2017
Esti pasionat de afaceri, dar nu stii cum sa faci primul pas catre succes? Ai deja o afacere, dar pasiunea te indruma catre alta? Nimic mai simplu!...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]