Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri mici si profitabile - Cutii stilate si personalizate pentru cadouri

de Matei Antonescu 11 Iul. 2011 10516
4.92 din 6 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cadourile au nevoie de ambalaje si de foarte multe ori, acestea nu pot fi pungi, ci cutii. Vin in diverse marimi, culori si stiluri, au diverse materiale din care sunt confectionate, imprimeuri, accesorii samd. Este bine sa profitati de aceste idei de afaceri deoarece sunt mici si foarte profitabile pentru orice persoana doreste sa lucreze de la domiciliul personal.

Intr-adevar, industria afacerilor conduse de la domiciliu este intr-o expansiune continua. Antreprenorii vad numeroase avantaje si o profitabilitate imensa pentru afacerile conduse de acasa. Sa nu mai punem la socoteala ca mai ramane si timp pentru viata personala.

Haideti sa vedem cum hobby-ul multor persoane se poate transforma intr-o afacere profitabila:
1.    Aveti nevoie de o „reteta” de confectionat cutiile.

2.    Cautati un furnizor avantajos si serios care sa va ofere materia prima pentru cutii:carton, hartie ingrosata, plastic samd.

3.    Aveti nevoie de timp pentru ansamblare, stilizare si promovarea acestei idei de afaceri.

4.    Aceasta idee de afaceri necesita un spatiu pentru ansamblare, depozitarea produselor finite si a materiilor prime:hartie, carton, plastic, lipici, capsatoare, foarfeci, vopseluri si altele.

5.    Veti constientiza ca este nevoie de un website unde sa va faceti ofertele cunoscute si cu ajutorul caruia sa faceti rost de clienti pentru aceasta idee de afaceri.

6.    Aveti nevoie de originalitate pentru a veni cu idei creative si noi de confectionare si stilizare a cutiilor.

7.    Nu ignorati oportunitatea de afaceri care se poate lega intre dvs si un contractor mai mare, care va poate comanda cutii personalizate, cu numele firmei, logo-ul si, eventual si o imagine. Toate acestea presupun cheltuieli mai mari, timp de munca mai indelungat, dar si o profitabilitate marita in mod considerabil.

De multe ori, multe firme si clienti prefera cutiile handmade in defavoarea celor de linie continua, confectionate pe banda. Cutiile handmade adauga un stil aparte si o nota de pitoresc oricarui produs, mai ales celor naturale.

Dupa cum se poate observa, afacerea de confectionare a cutiilor nu este una complicata, dar, ca orice alta afacere, necesita resurse variate, incepand de la timp, energie, bani, creativitate, talent si indemanare.

Pentru cei care doresc sa lucreze la domiciliu, aceasta idee de afaceri este una perfecta care se poate transforma in succes veritabil daca veti depune indeajuns de mult timp pentru a va promova produsele in cadrul mai multor firme, companii, magazine de cadouri, cofetarii samd.

Acestea deja au firme cu care lucreaza si care le ofera productia de cutii necesara, dar, intotdeauna va fi o sansa sa va intreceti concurenta si sa le preluati clientii daca veti veni cu produse noi, functionale si cu un pret competitiv.
Mult succes!




Tags: afaceri domiciliucutii cadouriafacere cutiiafaceri profitabileidei de afacericonfectionare cutii

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.92 din 5 - 6 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe cu maximum 1.000 de euro

de Alina Constantinescu
17 Apr 2018
A porni de la zero o afacere nu este o sarcina usoara, mai ales pentru cineva lipsit de experienta. O parte importanta a unei afaceri o reprezinta...

Afaceri profitabile in 2018: realizarea de mobilier din tevi PVC

de Idei de afaceri
29 Mar 2018
Iata o afacere serioasa si profitabila pe care o puteti incepe cu doar cateva sute de lei: realizarea de mobilier din tevi PVC. Este o afacere care...

6 idei de afaceri in care sa investesti in 2018

de Alina Constantinescu
01 Mar 2018
Punctul de pornire in demararea unei afaceri trebuie sa fie identificarea unor oportunitati de afaceri. Pentru a porni o afacere identificati o nisa...

10 afaceri profitabile pentru femei. Idei geniale pentru anul 2018

de Alina Constantinescu
08 Ian 2018
Daca esti in cautarea unor idee de afaceri pentru femei cu sanse reale de succes avem ca pentru tine cate propuneri ideale pentru 2018. Se pot...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]