Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de Afaceri: Web Design - O afacere din care chiar puteti castiga oricat!

de Robert Bratu 02 Mai. 2011 7232
4 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

A pune pe roate o afacere ce si-a dovedit cu varf si indesat caracterul profitabil este o decizie mai mult decat inteleapta. A dezvolta o idee noua, ce inca nu si-a incheiat perioada de afirmare in tari ca SUA, Franta sau Germania, este insa o provocare. Si de foarte multe ori banii adevarati ies din provocari.

Web Designul nu este un termen pe care sa-l puteti descoperi in Dictionarul Explicativ al Limbii Romane. Incercati cu un dictionar de neologisme sau, si mai bine, mergeti intr-un dictionar Englez – Roman, Roman – Englez. Web Design-ul, in fapt realizarea de pagini web pentru diversi clienti, este o afacere ce are o istorie extrem de scurta.

Cu alte cuvinte, nu sunt decat zece ani de cand niste americani s-au gandit ca paginile web vor trece rapid granita dintre cercetare si profit. Pana prin 1998, specialistii in Internet au incercat sa numere paginile sau, mai bine zis, site-urile web promovate pe aceasta imensa si incredibila retea.

Dupa aceea au renuntat, pentru ca trebuiau sa reia numaratoarea din zi in zi. Explozia Internetului a adus cu sine o explozie a acestei afaceri: programatorii si designerii web (doua profesii total diferite, vom vedea), au ajuns sa fie mai cautati decat specialistii in fizica atomica sau actorii capabili sa arunce in aer Box Office-ul mondial.

Castigurile acestor noi artisti ajunsesera, in anumite cazuri, la mai mult de 80.000 euro pe luna! Milioane si milioane de site-uri web (n.n. un site web = o colectie de pagini web grupate sub acelasi nume si accesibile la aceeasi adresa web) au permis oamenilor sa construiasca cea mai mare biblioteca din toate timpurile, dar, deopotriva, un spatiu total nou de derulare a afacerilor.

Internetul a depasit orice estimare a celor mai mari specialisti in economie. Companii aparute peste noapte au trecut in pole-position-ul bursei din New York, o autoritate in materie. Copii ce au simtit imediat mirosul banilor usor de obtinut, e drept, din munca cinstita, au surclasat, in topuri, "batranei" ce au agonisit an de an, cu grija, milioanele de dolari. Revista "Forbes" a schimbat ierarhiile celor mai bogati oameni ai lumii de la saptamana la saptamana.

Actiuni de 2 dolari au ajuns la 200 de dolari in doar cateva luni. Practic, oriunde mergi, nu poti sa scapi de un concept obsedant: "online business". Toata lumea buna a finantelor mondiale este la picioarele Internet-ului!


Tags: web designidei de afaceriafacerea zileibusiness online

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4 din 5 - 4 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe cu maximum 1.000 de euro

de Alina Constantinescu
17 Apr 2018
A porni de la zero o afacere nu este o sarcina usoara, mai ales pentru cineva lipsit de experienta. O parte importanta a unei afaceri o reprezinta...

6 idei de afaceri in care sa investesti in 2018

de Alina Constantinescu
01 Mar 2018
Punctul de pornire in demararea unei afaceri trebuie sa fie identificarea unor oportunitati de afaceri. Pentru a porni o afacere identificati o nisa...

Idei de afaceri la tara: deschiderea unui complex turistic, locul perfect pentru orice vacanta

de Alina Constantinescu
15 Nov 2017
Directiile de dezvoltare in mediul rural sunt numeroase dar si deosebit de diverse, de la activitati obisnuite pentru viata la tara, precum cresterea...

Afacerea zilei: fabrica de compost pentru ciupercile pleurotus

de Alina Constantinescu
31 Iul 2017
Gustul deosebit, valoarea nutritiva ridicata si calitatile terapeutice sau imunostimulente (previn sau amelioreaza cancerul, bolile de inima,...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]