Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O afacere nascuta din pasiune pentru mancarea raw vegana

de Marinache Paula 10 Ian. 2017 4366
4.46 din 14 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Din ce in ce mai multi romani sunt interesati de un stil de viata sanatos. Asadar, odata cu acest obicei de consum, s-a format o noua piata, care acum prospera.

In urma cu 4 ani si jumatate, Fadia Al Atar a investit 60.000 de euro intr-un restaurant raw vegan in apropiere de Piata Dorobantilor din Capitala. Banii au fost folositi pentru a amenaja un spatiu pe care deja il detinea la subsolul unei cladiri, iar dupa aproximativ un an business-ul a inceput sa se sustina singur.

"Eu conduceam inainte un business alaturi de sotul meu, insa nu era chiar ce imi doream si nici nu m-a incantat ideea rolului de casnica. Deja aderasem la un stil de viata sanatos si m-am gandit ca si alti oameni simt nevoia sa manance mai sanatos. Rawdia a pornit initial ca un concept de tip take away pentru corporatisti, in principiu, care nu au suficient timp sa gateasca acasa si sa ia la job un pachet", explica Fadia Al Atar in calitate de fondator Rawdia.

Cea mai mare parte a clientilor prefera sa cumpere insa tot in regim „take away“. Fructele si legumele sunt achizitionate de la producatorii locali, iar migdalele si nucile caju din afara tarii, prin furnizori.

Businessul s-a dezvoltat rapid si a fost creat un sistem de francizare, in prezent existand 3 unitati: Rawdia Corbeanca, Rawdia Brasov si Rawdia Sibiu.

"Franciza rawdia reprezinta solutia de succes pentru oricine isi doreste sa deschida o afacere profitabila in domeniul restaurantelor raw-vegane. Un restaurant raw-vegan prezinta avantaje multiple fata de restaurantele clasice cu servire “a la carte”, de la timpul scurt de servire pana la calitatea, prospetimea si rulajul rapid al produselor, dar mai ales datorita investitiei mult mai mici in cazul restaurantelor clasice.", se arata pe site-ul rawdia.ro.

Publicul tinta

"In esenta, clientii nostri pot fi: tinerii, adultii, persoane expuse la diete hipercalorice sau hiperglicemice, figurile profesionale cu un stil de viata activ, sportivii, vegetarienii, veganii si nu numai.", se mai arata pe site-ul rawdia.ro.



Tags: afacere cu restaurantrestaurant raw veganfranciza

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.46 din 5 - 14 voturi.

Articole conexe

Afacerea anului 2017: restaurant raw vegan

de Nita Alina
12 Ian 2017
Stilul de viata raw vegan a castigat tot mai multi adepti printre romani, de aceea in Bucuresti s-au deschis restaurante de acest fel. Unul dintre...

Top 17 avantaje pentru un start cu franciza Nomasvello!

de Ideideafaceri.ro
29 Feb 2012
Interesul pentru francize este unul din ce in ce mai mare in randul romanilor cu spirit antreprenorial in 2012. Ne orientam catre francize...

Afaceri profitabile cu franciza Nomasvello!

de Ideideafaceri.ro
19 Feb 2012
Afacerile profitabile din domeniul francizelor ne-au ajuns la urechi de mai multe ori. Stim cam ce presupune procesul de preluare a unei afaceri in...

Sondaj: Franciza in Romania, stiti cati bani va poate aduce?

29 Aug 2011
Cel mai cunoscut tip de afacere pe glob este Franciza. Iei o "afacere la cheie" si faci bani cu ea, daca stii cum sa o manageriezi. La nivel mondial,...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]