Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici

O afacere noua pe piata din Romania: popcorn gourmet

de
2050 0 03 Ian. 2017
Afacerea zilei


61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre persoanele care ne citesc zilnic au o afacere proprie de succes

3.55
din 10 voturi
RATING UTILIZATORI

Inspirati de placerea copiilor lor de a manca popcorn facut in casa, la ceaun, cu ulei si sare, acum 4 ani, Carmen Faur (36 de ani) si sotul sau (49 de ani) au lansat o afacere inedita in Romania. Cei doi soti au adus pe piata un concept premium, inspirat din SUA: popcorn gourmet. Aceasta afacere a reprezintat o adevarata provocare, deoarece antreprenorii nu aveau experienta in productia alimentara.

Pentru ca este o afacere noua in Romania, pentru a afla secretele acestui business (retete, ingrediente) au colaborat cu antreprenori din SUA. Au pornit de la zero, si cu indrumare de la antreprenorii americani s-a nascut Kukuruz Popcorn Gourmet, o afacere cu floricele de porumb cu aroma de trufe negre, migdale sau parmezan. Combinatiile de gusturi sunt deosebite si fac ca popcornul sa aiba un gust mult mai bun fata de cel obisnuit.

In luna decembrie 2014, cei doi soti, de profesii consilier juridic si arhitect au deschis primul magazin online cu delicatese din popcorn. Investitia a fost de 60.000 de euro, din care 20.000 de euro au fost folositi pentru achizitia de mobilier de inox, ambalaje premium, design, iar restul de 40.000 pentru utilaje si amenajarea spatiului de productie, noteaza wall-street.ro. Sotii Faur estimeaza ca productia va fi recuperata in aproximativ 2 ani.

Secretul afacerii consta in imbinarea ingredientelor naturale, printre care trufe, ciocolata belgiana, caramel, branza Cheddar, cu popcornul. Produsele sunt realizate intr-o masina speciala de facut popcorn, nu se folosesc coloranti, arome artificiale sau conservanti.


Foto: pixabay.com

"Aventura noastra a pornit de la placerea si dorinta copiilor nostri de a manca popcorn, experimentand astfel gusturi noi si combinatii inedite. De aici si dorinta noastra de a impartasi cu ceilalti placerea de a lua o gustare sanatoasa si delicioasa, preparata de mana, din ingrediente 100% naturale.

Astfel, a luat nastere mica noastra afacere de familie, cu gandul de a prepara produse de calitate, din ingrediente naturale, care sa fie atat pe placul parintilor, dar mai ales pe placul copiilor. Copiii adora popcornul, iar atunci cand doresc o gustare, popcornul este cea mai potrivita alegere, fiind gustos si sanatos, deopotriva.

Toate produsele noastre sunt facute de mana, din ingrediente naturale, nemodificate genetic, fara adaosuri de coloranti, conservanti si arome artificiale, fara gluten si fara grasimi hidrogenate.", se arata pe site-ul afacerii, kukuruz.ro.

Pe viitor antreprenorii isi propun sa deschida cateva magazine fizice in Bucuresti si in tara.

Cultivarea plantei cu 5 arome
Cultivarea plantei cu 5 arome

Vezi detalii

Magazin Online
Magazin Online

Vezi detalii

LAVANDA - cea mai profitabila cultura pe terenuri mici
LAVANDA - cea mai profitabila cultura pe terenuri mici

Vezi detalii







Tags: afacere de nisaafacere cu popcornafacere cu floricele de porumbafacere de familie

Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

O afacere noua pe piata din Romania: popcorn gourmet
Rating:
Nota: 3.55 din 10 voturi


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Afaceri de succes analizate si explicate de specialistii nostri
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special
 
"Planul de marketing pentru firma ta"

Planul de marketing pentru firma ta

Da, doresc să descarc GRATUIT cadoul si să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton

Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


Club Idei de Afaceri

- Intrebarea zilei

Piata de desfacere goji

Intrebare: Detin o plantatie de goji de 2 hectare certificate bio, cu o productie medie de 1 tona la hectar in stare proaspata. As dori sa stiu care este cea mai buna varianta de valorificare a fructelor: in stare proaspata sau uscata ? Sunt interesat unde as putea vinde toata cantitatea . Va multumesc anticipat

Raspuns: Multumesc domnu Adrian pentru raspuns . Am vazut ca si dumneavoastra aveti o plantatie de goji , ati...  [citeste tot raspunsul aici]

Comentarii0 comentarii



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
Planul de marketing pentru firma ta
Afaceri de succes analizate si explicate de specialistii nostri
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special
 
"Planul de marketing pentru firma ta"

Idei de AFACERI 2017




Descarca Alerta

 

IDEI de AFACERI
Club manager.ro




Iti oferim zilnic cele mai rentabile idei de afaceri si oportunitati de investitii

Descarca GRATUIT
"Planul de marketing pentru firma ta"

Completeaza adresa de email la care vrei sa primesti Raportul Gratuit
Da, vreau sa primesc informatii despre produsele si serviciile oferite de Rentrop & Straton