Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O idee de afacere pe cinste - Magazinul de sandwich-uri pentru vegetarieni!

de Matei Antonescu 28 Iun. 2013 4287
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Una dintre cele mai mari provocari si, in acelasi timp, o mare problema pentru vegetarieni este urmatoarea: "Unde mancam?" Desigur, intrebarea este uneori foarte problematica si pentru cei care nu urmeaza alimentatia vegetariana, insa pentru acest tip de consumatori, intrebarea devine cu adevarat spinoasa.

"Zilnic, la birou, avem aceeasi intrebare care face turul cladirii. Azi ce mancam si unde mancam. Suntem 4 colege vegetariene si ne-am cam saturat sa ne luam salata de acasa. Eu aduc rosiile, altcineva aduce tofu si altcineva aduce mazare picanta. Vreau sa comand si sa am parte de feluri variate de mancare, nu doua-trei salate."

Parerea expusa mai sus nu este una singulara. Din ce in ce mai multi romani devin vegetarieni si acolo unde exista nevoi si dorinte, trebuie sa existe produse si servicii pe masura. Idei de afacere care se nasc in mod natural din aceste nevoi si dorinte?

Putem sa ne deschidem un restaurant vegetarian, un fast-food vegetarian, o firma de catering cu specific vegetarian sau un magazin de sandwich-uri pentru vegetarieni. Ideea de baza este ca sandwich-urile se consuma in mod uzual si de catre oricine, fara exceptii majore. Singura diferenta este ca unii vor sa gaseasca carne in sandwich-urile lor si altii nu!

Ideea de afacere prezenta va ajuta sa combinati mai multe beneficii si interese: sandwich-urile sunt produse care se vand mereu si foarte bine, vazute ca fiind ideale si pentru mic-dejun, si ca pranz si chiar si ca cina! Mai mult, ne adresam unui anumit segment de consumatori, deci ne nisam. Nisarea este si strategica pentru ca ne vom adresa unor consumatori al caror numar creste in mod considerabil.

Mai mult, sa tinem cont de faptul ca este o afacere pe care sa o pornim cu ajutorul unui capital banesc moderat. Ca sa iti deschizi un mare restaurant, desigur ca este nevoie de o suma impresionanta de bani. Insa pentru un mic shop de sandwich-uri, asteptarile sunt mult mai reduse.

Nu in ultimul rand, sa constientizam ca o afacere nu reprezinta nimic daca nu se poate dezvolta, asa ca ideea de afacere potrivita trebuie sa detina si multiple oportunitati de dezvoltare. In acest sens, sa tinem cont de faptul ca magazinul de sandwich-uri poate deveni o veritabila reteta de unitati profitabile. Mai tarziu, poate ca va deveni si o franciza profitabila, nu-i asa?

Sa aveti succes si afaceri profitabile!


sursa foto: www.sxc.hu






Tags: idei afacerioportunitati de afaceriafaceri in romaniaafaceri in 2013afaceri profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe cu maximum 1.000 de euro

de Alina Constantinescu
17 Apr 2018
A porni de la zero o afacere nu este o sarcina usoara, mai ales pentru cineva lipsit de experienta. O parte importanta a unei afaceri o reprezinta...

Afaceri profitabile in 2018: realizarea de mobilier din tevi PVC

de Idei de afaceri
29 Mar 2018
Iata o afacere serioasa si profitabila pe care o puteti incepe cu doar cateva sute de lei: realizarea de mobilier din tevi PVC. Este o afacere care...

10 afaceri profitabile pentru femei. Idei geniale pentru anul 2018

de Alina Constantinescu
08 Ian 2018
Daca esti in cautarea unor idee de afaceri pentru femei cu sanse reale de succes avem ca pentru tine cate propuneri ideale pentru 2018. Se pot...

Afaceri profitabile la tara. Ghidul unui business de succes

de Idei de afaceri
23 Nov 2023
Lavanda (levantica) este o planta aromatica si medicinala cunoscuta din cele mai vechi timpuri. Se gaseste sub forma de ulei, tinctura, ceai sau...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]