Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ofera-i afacerii tale o aroma terapeutica: productia sapunului home-made

de Andrioae Ruxandra 05 Aug. 2014 3041
2.33 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca vrei sa incepi o afacere pe baza productiei de sapun, trebuie sa stii ca este nevoie de timp pentru a avea succes. Daca ai idei, trebuie sa te gandesti in asa fel incat sa le transformi in afaceri profitabile. Poti incepe afacerea informandu-te despre industria sapunului si realizand planul de afaceri. In momentul in care te-ai decis ce fel de sapunuri vei produce, vei putea cumpara ingredientele necesare.

 
Exista multe tipuri de sapun pe piata care au priza la public, dar cum pot fi ale tale iesite din comun?
Fiecare sapun difera de altul, iar tu trebuie sa-ti gasesti nisa. Cea mai buna metoda este sa incerci sa cunosti comportamentul cumparatorului si sa studiezi potentialul produselor pe care vrei sa le oferi. Poti testa piata si sa obtii feedback de la clienti pentru a-ti imbunatati produsele.
 
Compara preturile, calitatea si serviciile adresate clientilor ale altor producatori pentru a putea alege ingredientele, produsele si modalitatea de promovare care se potrivesc afacerii tale. Cumpara toate ingredientele si ustensilele de care ai nevoie pentru a demara afacerea. 
 
Investeste in planificarea afacerii, acest lucru te va ajuta sa elimini cheltuielile inutile. Toate ideile trebuie sa fie scrise. Planul afacerii te va ghida pe parcursul desfasurarii acesteia, astfel incat vei avea in vedere obiectivele, competitia, costurile de inceput, costurile pentru materia prima etc. Dupa ce vei alege un nume pentru afacere, va trebui s-o inregistrezi si sa testezi dermatologic produsele, iar pentru aceasta iti trebuie cateva aprobari. 
 
Poti adauga diverse arome sau forme sapunurilor; unii oameni sunt atrasi de aromele care relaxeaza organismul, asadar poti combina diverse esente pentru a produce sapunuri speciale pentru aromaterapie.
 
Poti incepe afacerea direct de acasa. Pe parcursul desfasurarii afacerii iti vei permite sa diversifici produsele si sa te extinzi, dar pana atunci trebuie sa obtii profit din resurse limitate.
 
Ai putea angaja prieteni sau oameni sa te ajute, care eventual se si pricep la chimie; in acest fel, productia va functiona rapid si eficient.
 
Sursa: www.startupbizhub.com
 


Tags: afaceriidei de afaceriafaceri profitabilesapunafaceri sapunafaceri la domiciliu

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 2.33 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

Doua afaceri sezoniere din care sa scoti un profit maxim pe litoral

de Idei de afaceri
08 Sep 2020
Daca si tu vrei sa oferi un corespondent in realitate expresiei „castiga intr-o luna cat altii in zece”, in Romania nu ai foarte multe variante...

De ce nu este recomandat un imprumut cu buletinul pentru demararea unei afaceri

de Ideideafaceri
26 Iul 2018
Exista numeroase institutii financiare nebancare in Romania care pot acorda un credit doar in baza actului de identitate. Un astfel de imprumut este...

Idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe cu maximum 1.000 de euro

de Alina Constantinescu
17 Apr 2018
A porni de la zero o afacere nu este o sarcina usoara, mai ales pentru cineva lipsit de experienta. O parte importanta a unei afaceri o reprezinta...

Realizare sapun natural: cum sa iti transformi pasiunea intr-o mica afacere

de Idei de afaceri
24 Nov 2020
Realizarea de sapun natural este o mica afacere extraordinar de profitabila: o transa de 10 kg, la care lucrati doar doua ore, inseamna 100 de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]