Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pensiunea turistica - Afaceri de viitor, afaceri profitabile in 2014!

de Victor Oancea 29 Dec. 2013 4423
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Si in 2014 si in urmatorii ani, pensiunile turistice si pensiunile agroturistice vor da peste cap asteptarile romanilor antreprenori. In mod concret, poti face mai multi bani decat ti-ai imaginat... cu cateva conditii, evident.

Banii nu se dau niciodata pe degeaba si niciodata nu te poti astepta sa ai agenda de rezervari plina daca nu ai asigurat calitate ireprosabila a serviciilor, daca preturile nu sunt gandite in conformitate cu primul factor, daca locatia aleasa de tine nu prezinta niciun interes pentru potentialii clienti, daca nu te promovezi si daca nu oferi experienta pe care clientii o cauta.

Mai mult decat un loc in care sa poposeasca, strainii si romanii cauta experienta demult uitata, de casa batraneasca in care sa aiba parte de liniste, de o cana de vin fiert iarna, de un ceai de galbenele vara. Vor o poveste la gura sobei sau un foc de tabara alaturi de satenii care le pot spune cele mai interesante si palpitante legende citite doar in povestile lui Steven Spielberg.

Conditiile pentru ca o pensiune turistica sa devina o afacere ultra-profitabila sunt numeroase. Sunt multe lucruri de care sa tii cont, multe reguli de succes, strategii si trucuri, sfaturi si legi. Le poti afla in cartea digitala, ghidul practic "Pensiuni turistice si agroturistice". Este ghidul de la A la Z, ghidul practic ce te poate invata cum sa pui pe picioare o afacere de vis, din toate punctele de vedere!

Ghidul iti prezinta informatiile referitoare la planificarea financiar-contabila, de marketing, a productiei si a resurselor umane! Invata sa gestionezi riscul si sa stabilesti obiective. Despre toate aceste – numai in Planul Afacerii atasat acestei lucrari! Totul este calculat pana la ultimul leu pentru ca sa stii exact de cati bani ai nevoie si de unde ii poti obtine.

Stati pe ganduri? Atunci aflati mai multe detalii despre afacere, despre ghidul practic si despre profiturile obtinute in acest business aici >>>


Tags: pensiuni turisticeafacere pensiune turisticaafaceri pensiuni turisticaafacere pensiune turistica

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]