Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Skate shop - o oportunitate de afacere in trend

de Andrioae Ruxandra 31 Iul. 2014 3368
4.67 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Skateboard-ul exista pe piata de foarte mult timp si continua sa fie popular si astazi. Din 1950, skateboard-urile au ramas in topul preferintelor tinerilor ca activitate de petrecere a timpului liber. Evolutia skateboard-ului a atras atentia multor antreprenori, de aici rezultand succese in industria skate-ului.

 
Multi antreprenori au gasit o idee buna in investirea intr-un skate shop, pentru ca au luat in calcul numarul potentialilor clienti care isi cautau placi de snowboard sau de skateboard si accesorii ale acestora, precum haine, placi, roti etc. 
 
Daca iti doresti o afacere profitabila, in care sa te implici si sa ai succes, poti intra in industria skateboarding-ului, pentru ca este un sport palpitant, fiind foarte cautat de oamenii care iubesc adrenalina. Poti investi, asadar, intr-un skate shop. Daca esti chiar tu un pasionat de skateboarding, iti poti invata clientii trucuri si figuri cu placa.
 
Descopera in randurile de mai jos informatii despre cat te costa sa deschizi o asemenea afacere:
 
Este importanta zona in care iti vei deschide skate shop-ul. Asigura-te ca alegi zone in care oamenii sunt tentati sa intre la tine in magazin si sa cumpere o placa de skateboard sau accesorii conexe. Asigura-te ca ai tot ce tine de acest sport, inclusiv rampe, placi, caschete, genunchiere, cotiere etc. 
 
Poti aduce venituri suplimentare daca adaugi in cadrul skate shop-ului tau o gama completa de produse: role, trotinete sau patine pentru gheata. Skateboard-urile se folosesc cu precadere primavara, vara si toamna, de aceea, in momentul in care se termina un sezon, tu nu vei iesi pe 0, pentru ca vei avea si snowboard-uri, accesorii pentru ski si alte asemenea produse pentru sporturile de iarna.  
 
Trebuie sa te gandesti la cateva strategii de marketing care sa functioneze in randul clientilor tai. Pentru a-i atrage, poti oferi reduceri sau poti vinde o placa de skateboard impreuna cu un accesoriu drept cadou. Clientilor le plac cadourile, iar oferindu-le tu nu faci decat sa le fii recunoscator. Astfel, ii poti determina sa treaca si a doua oara pragul magazinului tau. 
 
Oferind clientilor garantia produselor, vei parea un antreprenor responsabil si serios, astfel ca, atunci cand le vei schimba produsul cu altul nou, vor fi impresionati si vor apela la tine pentru rude sau prieteni.
 
Pentru ca afacerea ta sa functioneze, fa un studiu de fezabilitate si determina publicul-tinta, competitia si alte informatii importante din aceasta industrie. Nu uita de costurile deschiderii unui site, pentru ca trebuie sa fii activ in mediul online si pe retelele de socializare, acolo unde tinerii isi petrec foarte mult timp. In mediul online iti vei putea faci si publicitate.
 
Sursa: www.startupbizhub.com
 


Tags: afaceriantreprenoriskateboardafaceri skateboardskate shopaccesorii skateboarding

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.67 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

Doua afaceri sezoniere din care sa scoti un profit maxim pe litoral

de Idei de afaceri
08 Sep 2020
Daca si tu vrei sa oferi un corespondent in realitate expresiei „castiga intr-o luna cat altii in zece”, in Romania nu ai foarte multe variante...

De ce nu este recomandat un imprumut cu buletinul pentru demararea unei afaceri

de Ideideafaceri
26 Iul 2018
Exista numeroase institutii financiare nebancare in Romania care pot acorda un credit doar in baza actului de identitate. Un astfel de imprumut este...

Idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe cu maximum 1.000 de euro

de Alina Constantinescu
17 Apr 2018
A porni de la zero o afacere nu este o sarcina usoara, mai ales pentru cineva lipsit de experienta. O parte importanta a unei afaceri o reprezinta...

Afaceri profitabile in 2018: realizarea de mobilier din tevi PVC

de Idei de afaceri
29 Mar 2018
Iata o afacere serioasa si profitabila pe care o puteti incepe cu doar cateva sute de lei: realizarea de mobilier din tevi PVC. Este o afacere care...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]