Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Startup-uri, tineri creatori si reprezentati culturali - gratuit, la Museum Rocket

de Idei de afaceri 27 Ian. 2016 3063
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Museum Rocket este primul eveniment care aduce laolalta tineri creatori, startup-uri, experti culturali si reprezentanti ai muzeelor. Evenimentul va include 25 de start-up-uri din Europa care au dezvoltat produse si servicii care pot fi compatibile cu activitatea muzeelor.

Scopul targului Museum Rocket este de a contribui la cresterea pietei locale de startup-uri si de a initia colaborari cu organizatiile culturale. Startup-urile sunt incurajate sa aplice pentru un stand gratuit la targul Museum Rocket.

Evenimentul va avea loc pe 8 iunie 2016 la MNAC Bucuresti, iar pana pe 15 februarie start-up-urile interesate pot aplica pentru participarea la targ.

Desi astazi pare ca muzeele au un drum lung de parcurs pentru a deveni spatii inovative si creative, sa nu uitam ca pentru mult timp ele au fost pioneri in lumea culturala in ceea ce priveste colaborarea si promovarea inovatiei.

Muzeele nu sunt doar arhive ale trecutului, ci si laboratoare de imaginatie ale viitorului si astfel pot deveni partenerii antreprenorilor creativi de astazi!

Evenimentul este initiat de We Are Museums si va include 25 de start-up-uri din Europa care au dezvoltat produse si servicii care pot fi compatibile cu activitatea muzeelor. Scopul targului Museum Rocket este de a contribui la cresterea pietei locale de startup-uri si de a initia colaborari cu organizatiile culturale.

Pentru startup-uri acest targ reprezinta ocazia de a cunoaste diferite tipuri de organizatii culturale si de a intelege cum pot deveni acestea clienti pentru business-urile lor.

Fie ca un proiect este gandit exclusiv pentru domeniul cultural, sau este un instrument pentru a ameliora experienta unui vizitator, de a colecta si analiza date sau de a comunica cu publicurile unui muzeu – startup-urile sunt incurajate sa aplice pentru un stand gratuit la targul Museum Rocket, pe adresa:  ww.wearemuseums.com/museumrocket/

Pentru o zi intreaga, la Museum Rocket vor fi prezenti digital project managers de la muzee din Europa, potentiali investitori, mentori, start-up-uri, artisti digitali si inovatori culturali.

Participantii vor putea descoperi studii de caz prezentate de profesionisti muzeali ce colaboreaza cu antreprenori precum Rijksmuseum (Rijksstudio) sau Tate (IK Prize). Kalam Ali de la festivalul European Pioneers va prezenta “secretele” pentru a accelara dezvoltarea unui startup.

In curand vor fi anuntate mai multe detalii despre program, intre timp va invitam sa aplicati pana pe 15 februarie la http://www.wearemuseums.com/museumrocket/
Startup-urile selectate vor fi anuntate pe 1 martie 2016.

Pentru mai multe detalii: contact@wearemuseums.com



Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: start-upculturalmuzeemuseum rocket

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum se transforma un start-up in unicorn? Povestea BlaBlaCar

de Idei de afaceri
02 Dec 2015
Binecunoscuta companie de ridesharing BlaBlaCar, a devenit in urma ultimei runde de finantare, detinatoarea statutului de afacere "unicorn". Ce...

Cum a castigat 500.000 de euro o companie denim start-up

de Alexandra Popescu
10 Mai 2014
Blugii reprezinta cel mai cunoscut si purtat obiect vestimentar. Acestia merg aproape cu orice, cu tocuri, camasa, pantofi sport sau hanorac, iar...

Vrei sa faci bani dar nu ai capital mare de start-up? Iata cateva optiuni!

de Adela Simonescu
04 Feb 2014
Vrei sa faci bani dar nu ai cum sa reusesti daca nu incepi de undeva si de la un capital financiar clar. Banii se fac cu bani, nu cu vise, nu din...

Cum sa conduci un start-up cu succes? Iata 7 principii fara de care nu se poate!

de Matei Antonescu
13 Sep 2012
Fiecare noua oportunitate de afaceri difera si este unica in felul ei propriu. Cu toate acestea, principiile succesului raman aceleasi, in cele mai...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]