Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Targul de produse traditionale si ecologice in Baia Mare, 16 si 17 mai

de Matei Antonescu 16 Mai. 2014 2541
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Timp de doua zile, micii fermieri din Maramures vor avea ocazia de a-si prezenta produsele alimentare traditionale si ecologice in cadrul targului de produse traditionale si ecologice.

Astfel, astazi si maine, micii femieri au posibilitatea de a-si valorifica marfa "la oras", in cadrul unui spatiu special amenajat exclusiv lor, conform AgroRomania.ro.

Initiativa apartine Asociatiei Producatorilor de Produse Traditionale si Ecologice din Maramures. Spatiul in cadrul caruia se va organiza targul de produse traditionale si ecologice este pus la dispozitie de primaria Municipiului Baia Mare, chiar in centrul orasului.

Printre cele mai vanate produse sunt painea copata pe vatra si produsele din lapte de capra.

Prin intermediul acestui targ „incercam sa oferim cumparatorilor produse de buna calitate, ce provin din gospodariile noastre, care respecta retetele traditionale si se bucura de o larga apreciere. Producatorii agricoli autorizati detin mici ferme, sere, solarii, altii sunt crescatori de animale si au dobandit deja o stima din partea celor care doresc sa consume bunuri pregatite acasa. Toate bunurile alimentare comercializate sunt proaspete, inclusiv legumele de sezon, produsele lactate si cele din carne”, a notat Ioan Tataran, presedintele Asociatiei Producatorilor de Produse Traditionale si Ecologice Maramures.

Acesta a mai subliniat ca acest targ a fost organizat ca urmare a faptului ca producatorii maramureseni ofera produse foarte cautate de cumparatori, existand cazuri cand cererea chiar depaseste oferta.

„Avem cazuri, cand exista de solicitari de produse, indeosebi carne, legume si paine in cantitati mai mari decat cele comercializate in mod curent. Organizatorii unor evenimente prefera sa aiba bunuri alimentare de calitate mai buna decat cele gasite in marile lanturi de magazine. Cateva moteluri, hoteluri si firme din Baia Mare prefera asemenea produse care sa le ofere grupurilor de turisti romani si straini aflati in trecere prin judetul Maramures”, a precizat Ioan Tataran, citat de AgroRomania.ro.





Tags: targ de produse traditionaletarg de produse ecologice

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]