Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Teren de paintball - cum incepi si cat costa afacerea

de Andrioae Ruxandra 30 Iul. 2014 14980
4.31 din 86 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Paintballul este unul dintre cele mai populare jocuri in aer liber si poate fi jucat de oameni apartinand tuturor categoriilor de varsta. Este o activitate interesanta de petrecere a timpului liber pentru familie, prieteni si parteneri de afaceri. Acest sport a devenit foarte popular, fiind jucat de milioane de oameni din toata lumea, reprezentand o afacere profitabila pentru antreprenori.

 
Daca vrei sa profiti de popularitatea paintballului, este o idee foarte buna sa investesti intr-o astfel de afacere. Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le stii despre aceasta afacere profitabila:
 
Tot ceea ce iti trebuie pentru a incepe afacerea este sa alegi o zona in care o activitate precum paintball-ul se poate desfasura si la care clientii sa aiba acces. Va trebui sa investesti in echipamentul pentru paintball, pentru ca nu toti clientii tai au un echipament personal, iar cei care nu au vor inchiria echipamentul. Principalele echipamente sunt mastile, armele, vestele de protectie si multitudinea mingilor de paintball. Apoi, va trebui sa adaugi si costurile cumpararii sau inchirierii terenului. Pentru a nu cheltui prea mult cu echipamentul, poti inchiria materialele sau le poti cumpara second-hand.
 
Pentru inceput ai nevoie de aproximativ 50.000 de euro, pentru ca abia in primii doi ani vei putea "lansa la apa" afacerea. De asemenea, nu uita de costurile infiintarii unui site profesionist, care sa prezinte clientilor ofertele si detaliile afacerii tale.
 
Costurile terenurilor variaza in functie de zona in care vrei sa iti deschizi afacerea, asa ca depinde de tine ce vrei sa alegi. 
Ia in considerare si faptul ca va trebui sa ai un birou, situat chiar langa terenul de paintball, de unde sa coordonezi afacerea, iar pentru asta iti trebuie mobilier, computer, internet, telefonie fixa sau mobila etc.
 
Preturile le fixezi in functie de competitie. Da, trebuie sa faci un studiu de fezabilitate si sa iti dai seama cum functioneaza celelalte companii din domeniu. Este necesar sa improvizezi in afacerea ta astfel incat sa aduci ceva unic fata de competitie.
 
Poti reduce costurile chiriei terenului doar daca detii tu unul. Gandeste-te ca inchirierea terenului si a echipamentului va trebui sa acopere o parte din cheltuielile de inceput ale afacerii, iar asta se intampla doar daca iti faci campanii de promovare, daca raspandesti flyere prin oras, daca clientii tai vor intra pe site si vor fi atrasi de ofertele tale. Pentru inceput, este ideal sa oferi reduceri in functie de numarul persoanelor din grup.
 
Pe langa afacerea in sine, poti face profit din vanzarea tricourilor, a sepcilor sau a accesoriilor cu logo-ul afacerii tale. Iti poti face reclama in facultati sau in comunitatile orasului in care locuiesti, in restaurante, oriunde crezi ca oamenii ar fi interesati sa se relaxeze si sa-si petreaca timpul liber. Poti incerca si in cadrul companiilor, se stie ca angajatii sunt trimisi la "relaxare" sa se joace paintball in echipa, dar asta depinde de felul in care te promovezi, aplici strategiile de marketing, oferi reduceri, pentru ca trebuie sa ai ceva ce competitia nu are. In acest fel, daca vei supravietui in primii doi ani, afacerea va deveni cunoscuta printre iubitorii de paintball.
 
Sursa: www.startupbizhub.com
 


Tags: afacerisportafaceri sportpaintballteren paintballafaceri profitabileafacere paintball

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.31 din 5 - 86 voturi.

Articole conexe

Doua afaceri sezoniere din care sa scoti un profit maxim pe litoral

de Idei de afaceri
08 Sep 2020
Daca si tu vrei sa oferi un corespondent in realitate expresiei ā€žcastiga intr-o luna cat altii in zeceā€, in Romania nu ai foarte multe variante...

De ce nu este recomandat un imprumut cu buletinul pentru demararea unei afaceri

de Ideideafaceri
26 Iul 2018
Exista numeroase institutii financiare nebancare in Romania care pot acorda un credit doar in baza actului de identitate. Un astfel de imprumut este...

Idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe cu maximum 1.000 de euro

de Alina Constantinescu
17 Apr 2018
A porni de la zero o afacere nu este o sarcina usoara, mai ales pentru cineva lipsit de experienta. O parte importanta a unei afaceri o reprezinta...

Afaceri profitabile in 2018: realizarea de mobilier din tevi PVC

de Idei de afaceri
29 Mar 2018
Iata o afacere serioasa si profitabila pe care o puteti incepe cu doar cateva sute de lei: realizarea de mobilier din tevi PVC. Este o afacere care...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]