Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Teren privat de mini-fotbal: Profit de minim 10.000 de lei pe luna

de Matei Antonescu 21 Ian. 2014 10451
4.47 din 16 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Iata care este profitul potential pe o luna de activitate pentru cei care detin un teren privat de mini-fotbal. Este vorba despre o afacere care aduce bani frumosi, luna de luna, din pasiunea sau hobby-ul romanilor si strainilor.

In principiu, dsca v-ati amenajat un mic teren de fotbal, pana cand gazonul sintetic da primele semne de uzura, puteti sa va bucurati de incasari maxime, cu eforturi moderate.

Evident, va trebui sa investiti in marketing, in strategiile de promovare care va vor ajuta sa va consolidati o baza solida de clienti.

Pentru informatiile esentiale de care aveti nevoie pentru a incepe o afacere prospera, va recomandam cel mai nou ghid lansat de specialistii Rentrop&Straton: Teren privat de mini-fotbal.  Aveti aici absolut TOT, de la autorizatii necesare si operatiuni premergatoare montarii gazonului sintetic pana la  inaugurarea efectiva a terenului.

Care este investitia minima pentru un teren privat de mini-fotbal? Investitia initiala totala poate depasi suma de 25.000 de euro. Luand in considerare incasari lunare minime de 12.000 de lei, intr-un an de zile puteti sa va recuperati investitia.

Vesti bune! "Pentru amenajarea terenului, nu este nevoie de autorizatie de constructie. Dvs. nu construiti practic nimic, deci va este suficienta o autorizatie de amenajare/reamenajare a unei suprafete de teren. Doar operatia de ingradire trebuie aprobata in mod special, daca gardul este mai inalt de 4 m (si este!), indiferent ca este vorba de un simplu gard din plasa.", informeaza specialistii din domeniu.

Un pont bun pentru cei care se decid sa inceapa o astfel de afacere: Veniturile sporesc daca pe langa teren functioneaza si o terasa cu bauturi racoritoare si apa minerala!

Aflati mai multe informatii despre terenul privat de mini-fotbal AICI >>>>





Tags: teren privat de fotbalafacere cu teren de fotbalafaceri cu teren de fotbal

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.47 din 5 - 16 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]