Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 4 idei de afaceri pentru sezonul toamna-iarna

de Alina Constantinescu 03 Oct. 2017 9482
4.35 din 53 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Odata cu racirea vremii, tot mai multi antreprenori deschid afaceri noi. Vorbim astazi despre afacerile care nu necesita investitii foarte mari si care sunt rentabile in sezonul toamna-iarna!

Afacere cu must si vin

Directorul Patronatului National al Viei si Vinului, Ovidiu Gheorghe sustine ca productia de vin a Romaniei va fi cu 10-15% mai mare in acest an fata de anul trecut, pana in jurul cantitatii de 3,6 milioane de hectolitri, iar din punct de vedere calitativ vinul romanesc din productia anului 2017 va fi unul de exceptie. Pretul strugurilor pentru productia vinului variaza intre 1 leu/kg si 1.5/kg in functie de zona si de calitatea acestora.

Consumul anual de vin in Romania este de 25 de litri pe cap de locuitor si reprezinta doar jumatate din consumul tarilor dezvoltate, care se ridica la peste 50 de litri/locuitor.

Este o afacere de succes pentru aceste doua anotimpuri iar cu investitii, poate fi transformata intr-o activitate pentru intregul an. O idee ar fi sa vinzi vinul si mustul prietenilor sau il poti vinde la targuri, festivaluri sau, daca ai bani si vrei sa investesti mai mult poti cumpara o toneta si o poti amplasa in statiunile montane.

Afacere cu cozonaci

Cine nu adora cozonacii? De sarbatori, o afacere cu cozonaci este cea mai potrivita. Daca poti asigura transport si poti gasi o varianta avantajoasa de a-i promova si altfel decat in propriul magazin sau in alte brutarii si patiserii partenere, atunci succesul este garantat.

Afacere cu fructe de toamna

Afacerile cu marmelada, gem, suc, otet de mere, tuica sau palinca pot reprezinta o sursa suplimentara de venit pentru tine si familia ta. Este o afacere care atrage clientii ce nu au timp sau care nu stiu sa le prepare.

Afacere cu muraturi

Te-ai gandit vreodata sa iti deschizi o afacere cu muraturi? In saramura sau in otet, muraturile sunt consumate in special in sezonul rece. Muraturile preparate in casa sunt mult mai gustoase si mai sanatoase decat cele din comert, care sunt pline de conservanti si aditivi alimentari.

Tot mai multi consumatori isi indreapta atentia catre produsele bio, asa ca nu mai astepta, incepe chiar azi aceasta afacere! Le poti vinde in propriul magazin online, in marile centre comerciale, la restaurante.

Citeste povestea de succes a unei familii din Cluj care obtine 40.000 de euro profit in fiecare sezon din afaceri cu muraturi >>


Tags: afaceri de sezonafacere cu mustafacere cu fructeafacere de toamnaafacere cu muraturi

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.35 din 5 - 53 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]