Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 6 idei de afaceri pe care le poti incepe anul acesta, cu bani putini!

de Victor Oancea 01 Apr. 2014 6770
4.83 din 9 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca ai bani putini, asigura-te ca situatia nu va continua astfel prea mult timp. Si in timp ce altii asteapta ca banii sa apara din vazduh, altii vor pune pe picioare afaceri de-a dreptul profitabile.

Iata doar 6 idei de afaceri care merita atentie maxima in 2014, idei pe care le puteti pune in practica si cand banii sunt putini:

1. Atelier de croitorie la domiciliu.
Daca aveti minim 1000 de euro, aveti toate sansele sa incepeti o afacere cat se poate de profitabila. Investiti intr-o masina de cusut pentru profesionisti, in materie prima si apoi realizati si promovare online, prin intermediul unei pagini de Facebook si a unui mic site cu design cochet.

Daca preturile sunt bune, daca oferiti servicii de calitate, cu siguranta veti gasi clienti care sa va ajute sa obtineti profituri mari.

2. Servicii de web design pentru mici afaceri. Un client doreste sa isi deschida un mic magazin online si un alt client doreste cateva bannere aspectuoase. Alti clienti au nevoie de web design pentru un blog la inceput de drum si toti sunt potentiali aducatori de profit pentru cei care le aduc la indemana servicii de calitate la preturi corecte.

3. Realizare de produse handmade: bijuterii, accesorii, palarii, jucarii, decoratiuni, rame foto sau abajururi... optiunile sunt numeroase. Daca aveti creativitate si originalitate, minim 1000 de euro pentru materia prima si pentru promovare, originalitate si timp la dispozitie, sansele sunt mari sa incepeti o afacere cu potential impresionant de dezvoltare.

4. Website de retete culinare. Nu ne mai saturam sa umblam pe site-urile unde descoperim retete culinare mai deosebite, in imagini cu rezolutie buna si in tutoriale video care te introduc pas cu pas in arta culinara.

Un astfel de site nu ar cere investitii financiare solide, ci multa energie si timp petrecut pentru a oferi continut de calitate.

5. Realizarea de planuri de afaceri pentru mici antreprenori. Un mic magazin de cartier, un website cu remedii naturiste, un atelier de croitorie... Iata cateva afaceri care au nevoie, la fel ca toate afacerile, de un plan de afaceri realizat de specialisti.

Daca detineti cunostinte de contabilitate, management si management financiar, din domeniul juridic si din cel al start-up-urilor, puteti sa oferiti servicii de calitate contra unui comision extrem de atragator.

6. Ofera servicii de grafica publicitara pentru mici afaceri: realizare de carti de vizita, bannere si headere, layout-uri si brosuri, flyere si nu numai... Acestea sunt cerute in mod constant si de catre micii antreprenori, care pot deveni clienti fideli ce se vor dezvolta in timp. Odata cu dezvoltarea lor, ne vom dezvolta si noi.


sursa foto: www.freegreatpicture.com


Tags: mici afaceriidei afaceriafaceri cu bani putinimici afaceri cu bani putini

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.83 din 5 - 9 voturi.

Articole conexe

4 afaceri cu bani putini pe care sa le incepi in 2016

de Alina Constantinescu
02 Nov 2016
Demararea unei afaceri mici iti asigura flexibilitate, siguranta si independenta financiara. Cu pasiune, implicare, ambitie, creativitate, cele patru...

Mici afaceri handmade. Nicomade - artizanul anului 2015

de Zenobia Badescu
15 Ian 2016
Nicoleta Stoian, fondatoarea brandului Nicomade, a fost desemnată "Artizanul Anului 2015", in cadrul concursului "Artizanul Anului", organizat...

2 mici afaceri profitabile de familie ... cu delicioase placinte romanesti si grecesti

de Marinache Horia Cristian
25 Mai 2015
Ca sa ai profit cu o afacere mica este nevoie de munca si de o reputatie impecabila. Acestea sunt principalele ingrediente folosite de 2 familii din...

Mici afaceri de nisa - consultanta pentru dezvoltarea firmelor din domeniul organizarii de evenimente

de Silviu Marian Banila
06 Mai 2015
Este un serviciu conex care se poate dezvolta in cadrul unei firme care organizeaza evenimente. Este bazat pe experienta firmei respective care a...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]