Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 8 motive pentru care sa ne deschidem un stand mobil de sucuri naturale

de Victor Oancea 31 Oct. 2017 8320
3.95 din 22 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile din prezent sunt preferate de antreprenori si de potentiali antreprenori in masura in care pot fi numite afaceri mici, afaceri simple, afaceri lipsite de riscuri sau care sa presupuna riscuri mici, si in acelasi timp, afaceri care pot fi numite profitabile si cu potential de dezvoltare. Afacerile cu deschiderea de standuri mobile de sucuri naturale intra in aceasta categorie si prezinta numeroase avantaje pentru cei care doresc sa isi rotunjeasca in mod avantajos veniturile.

 Pentru o persoana sau o familie care isi doreste independenta financiara sau suplimentarea veniturilor, vanzarea de sucuri naturale este afacerea perfecta.

Iata si cateva avantaje majore pentru cei care se decid sa porneasca la drum in antreprenoriat alaturi de aceste idei de afaceri profitabile:

1.    Este o activitate simpla, la indemana absolut oricui.

2.    Capitalul necesar pentru demararea acestei afaceri pornind de la varianta simpla (ministand + presa manual este minim, nu depaseste cateva sute de euro, luand in calcul toate cheltuielile prilejuite de:
-    inregistrarea societatii comerciale si obtinerea tuturor autorizatiilor necesare;
-    achizitionarea/confectionarea, decorarea si amplasarea tonetei;
-     achizitionarea presei manual pentru stors citrice;
-    aprovizionarea cu fructe;
-    transportul fructelor;
-    achizitionarea de consumabile – pahare de unica folosinta, servetele, saci pentru cojile de fructe, manusi de unica folosinta.

3.    Amortizarea (recuperarea) investitiei se face in prima luna de functionare!

4.    Activitatea de vanzare este flexibila si se poate defasura fie pe tot parcursul saptamanii, ca activitate principala, fie numai in zilele libere, ca activitate suplimentara.

5.    Vanzarea de sucuri naturale este o activitate care nu depinde de anotimp. Toneta poate fi amplasata fie intr-un spatiu inchis, fie in aer liber.

6.    Citricele, baza afacerii, materia prima, sunt cunoscute pentru faptul ca au un continut extrem de bogat in vitamine benefice organismului uman si prezinta avantajul ca se gasesc pe tot parcursul anului.

7.     Modul de preparare a sucului, in fata clientului, este practic succesul afacerii: nu lasa nici un fel de dubiu asupra naturaletii produsului comercializat.

8.    Afacerea nu prezinta, practic, niciun risc. Ganditi-va logic: ce ati putea risca? Aici nu e vorba nici de o chirie costisitoare a unui spatiu comercial, pe care sa cautati sa o acoperiti din incasari, nici de vreun stoc de marfa de care sa trebuiasca sa scapati, nici de vreo posibila schimbare a situatiei pietei. Atata timp cat in Romania se vor vinde bauturi racoritoare (de orice fel); dvs. veti prospera, pentru ca sucul dvs. de fructe este mult mai atractiv decat orice bautura nenaturala.

Aflati aici exemplul unei afaceri de succes cu sucuri naturale >>



Tags: stand sucuri naturalestand sucuriafaceri stand mobil sucuri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.95 din 5 - 22 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]