Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 afaceri agricole de interes major in 2013!

de Adela Simonescu 06 Ian. 2013 5815
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Demaram afaceri agricole in 2013 pentru ca stim ca sansele de succes sunt unele cat se poate de solide. In mod real, sansele de reusita sunt mult mai consistente in cazul celor care detin experienta in demararea si administrarea de afaceri agricole si in cazul celor ce pun accent pe investitiile in ideile de afaceri originale.

Pentru cei care au de gand sa puna accent pe afaceri agricole mai originale in 2013, iata cateva sugestii pe care le-ati putea gasi extrem de interesante:

1. Afaceri agricole cu trandafiri. Trandafirii ne incanta atunci cand ii primim in dar si atunci cand ii servim la micul dejun, pe paine cu unt si langa o cafea calda. In mod real, preturile de comercializare a produselor obtinute din petale de trandafir sunt unele extrem de ridicate. La o simpla tura de cumparaturi in hipermarket-uri, privim pe rafturi si descoperim cat de rare sunt dulceturile din petale de trandafiri, apa de trandafiri, uleiul esential de trandafir si ce preturi au aceste produse atunci cand le gasim, intr-un final! Doua semne sunt de interes major pentru cei cu spirit antreprenorial: produsele se gasesc greu, deci nivelul competitiei este unul redus. Apoi, preturile sunt ridicate, deci pragul de rentabilitate si pragul de profitabilitate pot fi atinse destul de rapid.


2. Afaceri agricole cu lavanda. In cazul lavandei discutam despre un produs la fel de atragator ca si trandafirii de dulceata. Lavanda se utilizeaza in industria farmaceutica, in industria cosmetica, a decoratiunilor si nu numai.


3. Afaceri agricole cu catina. Catina ramane unul dintre arbustii in care multi romani sunt tentati sa investeasca, mai ales datorita preturilor de comercializare ale fructelor miraculoase. Catina se vinde excelent si pe piata interna si peste hotare.


4. Afaceri agricole cu fenicul si anason. Iata doua plante medicinale care castiga teren extrem de rapid in cadrul unei industrii in deplina dinamica. Feniculul si anasonul sunt plante medicinale utilizate si in industria farmaceutica si in cea a produselor cosmetice si nu numai.


5. Afaceri agricole cu fructe de padure. Fie ca alegem coacazul, capsunul, afinul sau smochinul, murul sau zmeurul, orice decizie se poate dovedi a fi extrem de inspirata.



Mult succes si afaceri agricole profitabile!



sursa foto: www.sxc.hu


Tags: afaceri agricoleafaceri agricole 2013afaceri profitabileafaceriafaceri agricole profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afacere la tara. Investitia necesara pentru demararea afacerii

de Idei de afaceri
30 Ian 2024
Investitia poate sa difere in functie de dotarile de care dispuneti deja, de dotarile pe care doriti sa le achizitionati, de furnizor sau de...

Afaceri cu struti. Potentialul pietei

de Idei de afaceri
01 Feb 2024
Redam cateva dintre problemele cu care se confrunta crescatorii de struti din tari cu o oarecare experienta in domeniu, pentru a fi consemnate si de...

Organizarea afacerii cu raci

de Idei de afaceri
16 Feb 2023
Este obligatoriu ca la inceput de afacere sa va asigurati activitatea, productia, in functie de diferite criterii (seceta, cutremur, fenomene...

Afaceri cu Paulownia. Alegerea si pregatirea terenului

de Idei de afaceri
31 Ian 2023
Va intrebati, desigur, de cat teren aveti nevoie pentru a infiinta plantatia dumneavoastra de Paulownia. Intreprinzatorii mai vechi si consultantii...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Anunturi agricole gratuite
Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]