Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 idei de afaceri profitabile pentru romanii posesori de teren

de Matei Antonescu 19 Oct. 2011 6169
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Terenul a devenit un element extrem de important pentru cei care doresc sa isi puna in aplicare ideile de afaceri. Ne trebuie teren cand dorim sa ne infiintam o pensiune turistica, o mica ferma de chinchille, o mica livada de legume ecologice si nu numai. Iata inca 6 idei de afaceri profitabile pentru cei care detin si o bucata mica de teren:

1. Idei de afaceri profitabile, cu cerinta de teren – Cresterea iepurilor
Carnea de iepure este ceruta atat in tara cat si in afara. In momentul de fata cererea nu este acoperita decat intr-o slaba pondere. Iepurii sunt usor de crescut in custi supra-etajate si profiturile sunt extrem de atragatoare pentru cei care deja detin un mic spatiu in care sa isi depoziteze urecheatii. Veti avea nevoie si de un mic teren fertil din care sa extrageti furajul iepurilor ce vor ajunge pe mesele celor cu fonduri solide.

2. Idei de afaceri profitabile, cu cerinta de teren – Cresterea caprelor
Laptele si branza de capra au reusit, in cele din urma, se se distanteze puternic de laptele de vaca si chiar sa il intreaca in randul anumitor consumatori care au realizat importanta acestor alimente. Branza si laptele de capra sunt considerate adevarate delicatese in afara si pretul lor de comercializare este unul urias.

3. Idei de afaceri profitabile, cu cerinta de teren – Cresterea trufelor
In cazul trufelor nu mai sunt necesare lamuriri prea multe. Cu totii am auzit de miraculoasele ciuperci care rup buzunarele celor mai instariti oameni de pretutindeni si cu totii ne-am dori sa ne punem in aplicare idei de afaceri de asemenea calibru.

4. Idei de afaceri profitabile, cu cerinta de teren – Cresterea racilor
Aceasta este una dintre cele mai noi idei de afaceri la romani si multi vor considera aceasta oportunitate ca fiind una dintre cele mai bune, dat fiind situatia competitiei.

5. Idei de afaceri profitabile, cu cerinta de teren – Pastravarie
Pastravaria este una dintre cele mai bune idei de afaceri pentru pasionati si nu numai. Castigurile sunt atragatoare si activitatea poate fi una mai dificila. Profiturile, insa, fac efortul sa se merite la sfarsitul unei luni puternice.

6. Idei de afaceri profitabile, cu cerinta de teren – Cultivarea ciupercilor
Nici ciupercile nu se lasa mai prejos si incep sa devina surse minunate de idei de afaceri cu mare potential de dezvoltare. Romanii care cultiva ciuperci champignon, pleurotus si nu numai s-au lovit de o cerere inca neacoperita si de o piata de desfacere extrem de favorabila.



Tags: idei de afaceriafaceri profitabileafaceriafaceri teren

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afacere la tara. Investitia necesara pentru demararea afacerii

de Idei de afaceri
30 Ian 2024
Investitia poate sa difere in functie de dotarile de care dispuneti deja, de dotarile pe care doriti sa le achizitionati, de furnizor sau de...

Afaceri cu struti. Potentialul pietei

de Idei de afaceri
01 Feb 2024
Redam cateva dintre problemele cu care se confrunta crescatorii de struti din tari cu o oarecare experienta in domeniu, pentru a fi consemnate si de...

Organizarea afacerii cu raci

de Idei de afaceri
16 Feb 2023
Este obligatoriu ca la inceput de afacere sa va asigurati activitatea, productia, in functie de diferite criterii (seceta, cutremur, fenomene...

Afaceri cu Paulownia. Alegerea si pregatirea terenului

de Idei de afaceri
31 Ian 2023
Va intrebati, desigur, de cat teren aveti nevoie pentru a infiinta plantatia dumneavoastra de Paulownia. Intreprinzatorii mai vechi si consultantii...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Anunturi agricole gratuite
Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]