Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri agricole in domeniul cultivarii plantelor medicinale in sistem ecologic!

de Victor Oancea 23 Mar. 2012 4910
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile agricole sunt la mare cautare in 2012. Se anunta un an destul de profitabil pentru romanii care aleg sa isi valorifice terenurile agricole. Exista si posibilitatea de accesare de fonduri europene nerambursabile si acest lucru aduce si mai mult interes din partea romanilor decisi sa mizeze pe agricultura si pe afacerile agricole la care viseaza.

Iata 3 afaceri agricole pe care mizam in 2012, afaceri profitabile si de viitor in Romania:

1. Afaceri la cheie cu echinacea - afaceri agricole in Romania, afaceri profitabile in 2012.
Echinacea este o planta cu proprietati antivirale, imunostimulatoare sau cicatrizante. Planta mai poate fi folosita ca remediu vegetal impotriva cefaleei, precum si in terapia cu plante pentru reducerea greutatii corporale excesive.

Speciile de echinacea prezinta plasticitate ecologica mare, putand fi cultivate in toate zonele tarii. Planta este foarte cautata si in Romania si pe pietele externe si cei care investesc in aceste afaceri agricole detin mari sanse de profitabilitate.

2. Afaceri la cheie cu menta - afaceri agricole in Romania, afaceri profitabile in 2012. Menta reprezinta una dintre cele mai vechi plante medicinale cunoscute. Menta poate avea utilizari in industriile medico-farmaceutica, alimentara, cosmetica si intra in componenta multor ceaiuri medicinale.

Si menta prezinta plasticitate ecologica mare si este raspandita pe toate continentele. Cu toate acestea, menta este pretentionasa fata de umiditatea solului, apa fiind un factor limitativ al productiei.

3. Afaceri la cheie cu salvie - afaceri agricole in Romania, afaceri profitabile in 2012. Salvia sau jalesul reprezinta una dintre cele mai cunoscute si utilizate plante medicinale, fiind considerata inca din antichitate o planta care vindeca si amelioreaza numeroase boli si afectiuni.

Poate fi utilizata in industria parfumurilor, in industria medicala si farmaceutica, ca planta melifera sau drept condiment in diverse preparate culinare.


Tags: afaceri agricoleafaceri profitabileafaceri 2012afaceri la cheieafaceriafaceri agricole

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afacere la tara. Investitia necesara pentru demararea afacerii

de Idei de afaceri
30 Ian 2024
Investitia poate sa difere in functie de dotarile de care dispuneti deja, de dotarile pe care doriti sa le achizitionati, de furnizor sau de...

Afaceri cu struti. Potentialul pietei

de Idei de afaceri
01 Feb 2024
Redam cateva dintre problemele cu care se confrunta crescatorii de struti din tari cu o oarecare experienta in domeniu, pentru a fi consemnate si de...

Organizarea afacerii cu raci

de Idei de afaceri
16 Feb 2023
Este obligatoriu ca la inceput de afacere sa va asigurati activitatea, productia, in functie de diferite criterii (seceta, cutremur, fenomene...

Afaceri cu Paulownia. Alegerea si pregatirea terenului

de Idei de afaceri
31 Ian 2023
Va intrebati, desigur, de cat teren aveti nevoie pentru a infiinta plantatia dumneavoastra de Paulownia. Intreprinzatorii mai vechi si consultantii...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Anunturi agricole gratuite
Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]