Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Agricultura biodinamica

de Ideideafaceri.ro 12 Mai. 2012 3467
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

La baza principiilor agriculturii biodinamice stau invataturile lui Rudolf Steiner, care au fost puse in aplicatie mai tarziu de dr. Erhenfried Feiffer. Agricultura biodinamica respecta regulile agriculturii ecologice, dar se individualizeaza prin faptul ca valorifica nu numai procese ecologice, ci si pe cele ale dinamicii naturii.

Aceasta isi propune, pe de o parte, sa revigoreze solurile si plantele intervenind prin mijloace specifice pentru refacerea fortelor slabite ale acestora, precum si sa favorizeze echilibrarea complexului de forte naturale care dirijeaza viata pe pamant.

Un adevarat biodinamist este intr-o permananta cautare si cunoastere a ciclurilor naturale intre cer, apa, atmosfera si sol, a ciclurilor solare, lunare sau planetare.

Lucrarile agricole urmaresc aceste cicluri si valorifica efectul pozitiv asupra germinatiei, cresterii plantelor, asupra cantitatii si calitatii productiei in sensul cel mai larg.

Mobilizarea fortelor cosmice si telurice se face prin utilizarea de preparate speciale care sunt alcatuite din substante minerale, vegetale sau animale si care au calitatea de a reechilibra si revitaliza mediul.

Exista un set de 8 produse numerotate conventional de la 500 la 507 si un altul denumit compostul Maria Thun, a caror utilizare in doze homeopatice stimuleaza procesele vitale din sol si din plante, fiind in acelasi timp si un remediu impotriva bolilor si daunatorilor.

Agricultura biodinamica este o filizofie care trebuie foarte bine studiata si insusita, aceste date avand un caracter strict informativ.

>>>Pentru mai multe informatii referitoare la consolidarea unei afaceri agricole profitabile consultati ghidul "Cultivarea legumelor in sistem ecologic"!


Tags: agricultura biodinamicacompost maria thunagricultura biodinamica rudolf steiner

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Anunturi agricole gratuite
Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]