Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cati bani poti castiga cu o ferma de struti?

de Nita Alina 14 Mar. 2017 12733
4.18 din 173 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Strutii sunt pasari rezistente, putin pretentioase la conditiile de clima si alimentatie, iar carnea cu un continut redus de grasime, ouale, penele si pielea lor sunt produse foarte cerute la export. Carnea de strut este cunoscuta ca fiind foarte saraca in colesterol, fiind o alternativa excelenta carnea rosie. Asadar, iata, in randurile de mai jos 6 argumente pentru a infiinta propria ferma de struti.

Un calcul simplu: productia anuala de oua de la o femela de strut este de 100 de oua pe an, pe care le poti vinde usor cu 100 de lei/bucata. Asadar, venituri de 10.000 de lei pe an de pe urma unei singure femele.

In mod logic, o ferma de 15 pasari (5 masculi si 10 femele) genereaza de 10 ori mai mult (doar din valorificarea oualor!), in conditiile in care cheltuielile sunt modeste: strutul nu e o pasare pretentioasa – atata timp cat ii oferi un acoperis deasupra capului, lumina si lucerna, e OK.

6 argumente care te vor convinge imediat ca e momentul sa infiintezi propria ta ferma de struti!

1. Nu ai nevoie de o investitie mare. Poti incepe afacerea cu un teren de doar 1.000 mp, fara amenajari speciale, si cu oua de incubat.

2. Strutul este o pasare nepretentioasa. Trebuie, in principiu, doar sa ii asiguri adapost, apa si lucerna. Poti creste struti chiar daca nu ai experienta in acest domeniu.

3. De la strut se valorifica absolut totul: oua, carne, piele, pene. Poti vinde si oua pentru incubat, pui de o zi, tineret sau pasari adulte.

4. Iti poti valorifica productia in Occident, prin firme specializate care sa iti preia “marfa” din poarta fermei.

5. Strutul este o pasare exotica, ce starneste interesul consumatorilor romani. Multi pot incerca o friptura de strut sau o omleta din oua de strut fie si numai din curiozitate, cu efecte benefice pentru afacerea ta.

6. Strutul este o pasare foarte profitabila. De pe urma unei singure familii poti castiga peste 15.000 de euro pe an, iar aceasta familie o poti “exploata” zeci de ani!

Afla aici informatii complete despre profitabilitatea acestei afaceri si despre ce presupune, concret, infiintarea unei ferme de struti!


Tags: ferma de struticresterea strutilor

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.18 din 5 - 173 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Anunturi agricole gratuite
Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]