Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cultivarea plantelor medicinale: Iata de unde poti scoate profit ca la carte!

de Adela Simonescu 30 Iul. 2014 4790
2.8 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Evident, poti scoate profit extrem de frumusel, dar cu o conditie clara... Sa stii ce plante sa cultivi. Nu orice planta medicinala are si nivel mare de cerere si nu toate sunt usor de cultivat.

Se prea poate sa vrei sa mizezi pe sunatoare si sa descoperi cu mare stupoare ca nivelul de cerere este deja acoperit intr-o mare parte de catre producatorii interni.

Una dintre cele mai viabile oportunitati de afaceri cu plante medicinale este cea de a cultiva lavanda. Aceasta idee de afacere a fost si va fi puternic promovata de catre orice specialist din domeniu. Nivelul de cerere este foarte mare, se mentine in ritm crescendo si este in combinatie perfecta cu o paleta de preturi extrem de atragatoare. Cand spun preturi, ma refer la cele la planta uscata, la planta verde, la ulei de lavanda, la lavanda in ghivechi si nu numai.

Dintr-un lan de lavanda, iti ies numeroase produse, unele mai banoase decat altele.

O alta idee de afacere extrem de profitabila este si cea de cultivare a mentei BIO. Daca este cu adevarat BIO si respectati legislatia in vigoare, aveti toate sansele sa va imbogatiti extrem de rapid. De ce? Pentru ca este o cultura bogata, destul de usor de intretinut, pentru ale caror produse exista cerere impresionanta.

Atentie! Certificarea produselor ecologice este sprijinita financiar de Ministerul Agriculturii?

Cultivarea busuiocului. Este tot o planta medicinala si aromatica extrem de bine vazuta de catre investitori si consumatori. Busuiocul cere loc partial insorit, sol bine drenat si protectie impotriva frigului.

De asemenea, mizam si pe cultivarea valerianei. Discutam tot despre o planta medicinala extrem de apreciata in Romania si peste hotare. Daca este cultivata in sistem ecologic, valeriana ajunge la preturi extrem de mari!

Nu in ultimul rand, tinem cont de faptul ca nivelul consumului de plante medicinale a crescut in mod considerabil in ultimii ani.

In mod concret, discutam despre un trend ascendent care va continua sa ne uimeasca si sa aduca doar avantaje pentru investitorii din domeniu.

sursa foto: www.freegreatpicture.com



Tags: afaceri agricoleafaceri in agriculturaidei de afaceri agricole

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 2.8 din 5 - 5 voturi.

Articole conexe

Afaceri agricole de succes. Cultura de sofran

de Idei de afaceri
17 Nov 2023
Sofranul este o investitie pe termen lung. Investesti o avere intr-un condiment, insa poti sa stai linistit: sofranul rezista peste 2 ani in...

Afaceri agricole profitabile. Cresterea prepelitelor japoneze

de Idei de afaceri
08 Iul 2022
Oul de prepelita inglobeaza o cantitate impresionanta de vitamine si este recunoscut pentru efectele sale benefice in rezolvarea unor probleme grave...

5 idei de afaceri agricole potrivite in Romania

de Ideideafaceri.ro
01 Apr 2020
Daca nu te-ai decis inca ce sa faci cu acea bucatica de teren pe care o ai disponibila sau pe care ai pus ochii pentru achizitie, noi iti propunem 5...

Cele mai profitabile 10 idei de afaceri in agricultura

de Ideideafaceri.ro
07 Oct 2019
Vrei sa ai succes in agricultura in 2019? Iata 10 idei pe care le poti aplica pentru a-ti obtine profitul mult dorit! Daca dispui de cateva sute...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Anunturi agricole gratuite
Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]