Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cultivarea trandafirilor - noua afacere profitabila in Romania!

de Victor Oancea 20 Sep. 2012 6636
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Florile frumoase pot deveni mult mai mult decat obiecte de decor. Multi sunt romanii care stiu ce savoare are o marmelada din petale de trandafiri, ce diferenta face un strop de apa de trandafiri in bucatarie, la prepararea multor retete culinare sau adaugata in cafeaua de dimineata. Mai mult, ne gandim si la uleiul esential de trandafiri, un produs scump si utilizat in industria cosmetica si in cea farmaceutica.

Per total, motive sunt numeroase pentru cei care au de gand sa se implice in acest domeniu. Exista multe avantaje pentru cei ce vor miza pe aceasta afacere agricole si iata si cateva dintre cele mai importante:

1. Discutam despre o afacere agricola intr-un domeniu in care concurenta este redusa. Din start putem sa plecam la drum cu riscuri mai mici, cu sanse mai mari de succes.

Sa nu neglijam faptul ca nu exista foarte multe afaceri agricole atat de putin demarate, precum este cea de cultivare a trandafirilor.

2. Un al doilea avantaj este cel reprezentat de faptul ca pentru o astfel de afacere agricola putem solicita si obtine fonduri europene.

3. Mai mult, luam in considerare nivelul preturilor practicate pentru comercializarea produselor obtinute din valorificarea culturilor de trandafir. Spre exemplu, putem sa ne gandim la uleiul esential de trandafiri care ajunge la preturi foarte mari, putem sa ne gandim la petalele pe care multi comercianti si profesionisti le folosesc in scop decorativ, in scop curativ.

De asemenea, ne gandim si la faptul ca din petalele trandafirilor se obtine si faimoasa dulceata de trandafiri, un produs pe care il gasim la preturi foarte mari in supermarket-uri si hipermarket-uri.

Per total, descoperim una dintre cele mai interesante si banoase afaceri agricole, o afacere cu un viitor foarte stralucit pentru cei ce mizeaza pe soiurile cele mai cautate!


sursa foto: www.sxc.hu





Tags: afaceriafaceri agricoleafacereafacere agricolaafaceri trandafiri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Afacere la tara. Investitia necesara pentru demararea afacerii

de Idei de afaceri
30 Ian 2024
Investitia poate sa difere in functie de dotarile de care dispuneti deja, de dotarile pe care doriti sa le achizitionati, de furnizor sau de...

Afaceri cu struti. Potentialul pietei

de Idei de afaceri
01 Feb 2024
Redam cateva dintre problemele cu care se confrunta crescatorii de struti din tari cu o oarecare experienta in domeniu, pentru a fi consemnate si de...

Organizarea afacerii cu raci

de Idei de afaceri
16 Feb 2023
Este obligatoriu ca la inceput de afacere sa va asigurati activitatea, productia, in functie de diferite criterii (seceta, cutremur, fenomene...

Afaceri cu Paulownia. Alegerea si pregatirea terenului

de Idei de afaceri
31 Ian 2023
Va intrebati, desigur, de cat teren aveti nevoie pentru a infiinta plantatia dumneavoastra de Paulownia. Intreprinzatorii mai vechi si consultantii...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Anunturi agricole gratuite
Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]