Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De cand nu ai mai trecut prin piata? Iti spunem noi de ce este timpul!

de Ilinca Dobrescu 20 Oct. 2013 2630
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Dimineata, in fiecare weekend, trec prin piata. Simti mirosul legumelor proaspete, a verdeturilor care ar face orice gospodina sa tresalte, a borsului pe care taranii tocmai il trag in sticle aburinde. Descoperi seminte de tot felul, fructe variate, legume pe care ai putea sa le gatesti in fel si chip.

Dar ce nu stii este ca hrana reprezinta medicamentatia de care ai nevoie. Daca ai cunoaste efectele fiecarui aliment, ai putea sa te vindeci de orice boala si de orice afectiune. Ai putea sa dai uitarii grijile ca intr-o zi doctorii vor descoperi ca o bacterie periculoasa face ravagii in corpul tau.

Pentru ca viata este prea scurta sa te lupti cu bacterii si virusi, noi iti recomandam cea mai complexa lucrare care te ajuta sa iti intaresti imunitatea in mod miraculos: Ghidul
"Intareste-ti rapid sistemul imunitar" a fost lansat si te invata cateva lucruri care, intr-o zi, s-ar putea sa iti salveze viata:

-"arma secreta" a militarilor rusi impotriva gripei, racelii, tusei, bronsitei, oboselii, hepatitei C si infectiilor pielii - este atat de puternica incât ar putea distruge virusii intr-un singur week-end

-cum un extract de frunze mediteraneean ar putea ucide virusul gripal, fara efecte secundare - 115 din 119 pacienti cu infectii ale tractului respirator au cunoscut o recuperare completa si rapida dupa ce au luat acest extract.

-de ce acest metal pretios ar putea pune capat infectiilor atat de dureroase ale urechii - acest lucru a fost demonstrat pentru ca sporeste eficacitatea antibioticelor de 14 ori!

-nu te mai poti baza pe antibiotice pentru a trata bolile - unele bacterii sunt rezistente la antibiotice, infectiile produse putand fi mortale, asa cum au fost cazuri recente.


Aflati acum modalitatile prin care sa va blindati imunitatea. Nu mai pierdeti nicio zi de sanatate reala!


Tags: intareste-ti sistemul imunitarimunitate

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Anunturi agricole gratuite
Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]