Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Targ pentru fermieri si industria alimentara, intre 29 septembrie si 2 octombrie, la Iasi

de Victor Oancea 10 Sep. 2011 3815
4.5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Targul pentru Fermieri si Industrie Alimentara AGRALIM incepe pe 29 septembrie, la Iasi, Centrul Expozitional Moldova. La deschiderea oficiala participa peste 100 de invitati din industrie, ingineri agronomi, oameni de afaceri, presedinti si directori ai asociatiilor de profil si directiilor agricole din regiunea Moldovei, reprezentanti ai autoritatilor locale si judetene si ai mass-media.

Prima zi de targ este dedicata specialistilor si antreprenorilor din sectorul agricol si industria alimentara, care se vor intalni intr-un cadru adaptat dezbaterii profesionale, la FORUMUL AGRICOL 2011, si ulterior la „Seara Specialistului”, eveniment informal de socializare.

Targul AGRALIM isi deschide portile pentru publicul larg pe 30 octombrie si va putea fi vizitat pana pe 2 octombrie inclusiv.

Timp de trei zile, fermieri, producatori, importatori si distribuitori de materii prime, utilaje si echipamente utilizate in agricultura si industria alimentara, operatori din agricultura ecologica si producatori de alimente traditionale romanesti veniti din toate regiunile tarii isi vor prezenta produsele in sectiuni separate de expunere.

EXPOZITIA AGRALIM este impartita pe trei domenii de interes si ofera publicului produse noi din sectorul agricol si alimentar, pe care va avea ocazia sa le testeze, dar si animale de rasa si echipamente tehnologice pentru zootehnie.

Utilajele si uneltele agricole expuse la AGRO FARMA vor fi promovate si prin demonstratii practice pe teren care vor avea loc zilnic. La stand vor fi expuse: anvelope, piese de schimb si consumabile pentru tractoare, combine si alte ultilaje agricole , solutii pentru reducerea noxelor, dar si sisteme pentru aplicatii agricole si industriale, silozuri, minisere, sisteme de irigatii, tehnologii si solutii pentru producerea energiei verzi, solutii de creditare special destinate agricultorilor si IMM-urilor.

La AGRO ALIMENTA vor fi comercializate produse din carne, lactate si produse de panificatie pentru care se organizeaza degustari, condimente si esente, uleiuri, bauturi alcoolice si racoritoare si ape minerale. Vor fi prezentate si masini si utilaje pentru procesarea produselor alimentare.

Vizitatorii zonei AGRO TRADITIONAL a Expozitiei AGRALIM vor putea achizitiona produse ecologice, produse traditionale romanesti si produse naturiste la pret de producator. La standuri vor fi vandute preparate din carne si carne, branzeturi, dulciuri, bauturi, legume si fructe. Pe 2 octombrie va fi sarbatorita „Ziua Eco – Traditionala”, care cuprinde degustari de produse traditionale si ecologice.

Organizatorii AGRALIM au pregatit pentru perioada 30 octombrie – 2 octombrie si Sarbatoarea Recoltei, organizata sub forma unei piete de mari dimensiuni. Producatorii agricoli din toate zonele isi vor putea vinde legumele si fructele din productia proprie iar din program nu vor lipsi concertele de muzica populara, concursurile, premiile si diplomele pentru participanti.

Pe 1 octombrie va avea loc la AGRALIM si un Targ de Joburi in domeniul agricol si agro – alimentar, pentru recrutarea specialistilor in domeniu si realizarea unei baze de date cu persoanele care sunt in cautarea unui loc de munca in acest domeniu.

Printre companiile participante la evenimentele Targului AGRALIM se numara IPSO, TRACTOARE HOYO, MIAGHI, ALCIS, reprezentant al HUSQVARNA, KIOTI ROMANIA, AGROSEZ COM si MERT - SAN CODLEA; IMPAR, NEXXON, PAGLIO GROUP, unic importator si distribuitor al serelor Agrimec, producatorul de utilaje si instalatii de irigat NOVUS, AMURCO Bacau, membra a grupului de firme „InterAgro”, ECHIPOT si PROCREDIT BANK.
Sursa:www.comunicatemedia.ro




Tags: agriculturatargul agralimfermieriindustria alimentara

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Afaceri profitabile de pana la 8.000 euro. Metode de recoltare in agricultura

de Idei de afaceri
10 Oct 2023
Pentru ca afacerea cu lavanda sa fie una profitabila, cultivatorul trebuie sa se decida de la inceput care este modalitatea de valorificare a...

Conversia de la agricultura conventionala la cea ecologica

de Idei de afaceri
16 Nov 2022
Trecerea de la agricultura conventionala la cea ecologica nu se face brusc, ci prin parcurgerea unei perioade tranzitorii, numite „perioada de...

Agricultura din Romania, crestere impresionanta

de Florin Amariei
20 Mai 2019
Conform datelor furnizate de catre Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, agricultura din Romania a cunoscut o crestere impresionanta in...

Afaceri de viitor in agricultura

de Camelia Diaconu
23 Mar 2021
Afacerile in agricultura s-au dovedit a fi profitabile pe termen lung indiferent de suprafata de teren disponibila. Cu doar cateva sute de euro poti...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Anunturi agricole gratuite
Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]