Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai profitabile 8 plante de cultivat anul acesta!

de Ilinca Dobrescu 22 Iun. 2017 11728
3.97 din 15 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Nu ar fi rau deloc daca am avea ocazia sa punem pe picioare afaceri profitabile, cu atat mai mult cu cat discutam despre afaceri agricole.

Deja va vedeti pe terenuri, masurand si analizand? Deja va imaginati cum veti realiza planurile de afaceri care va vor aduce prosperitate?

Haideti sa incepem cu inceputul si sa vedem care sunt plantele care merita toata atentia in 2017, conform ProfitabilePlants.com:

1. Bambus.
Cultivam bambus nu doar pentru ca este o planta norocoasa, ci pentru ca devine materie prima de elita pentru realizarea multor produse finite, aflate la mare cautare si pe piata interna si peste hotare.

2. Flori. Ne plac florile si va spunem cu toata siguranta ca aceste produse se vor comercializa intotdeauna in mod facil, rapid, cu eforturi minime. Fie ca le trimitem direct catre intermediari, chiar din camp, fie ca ne bazam pe contracte de colaborare cu un lant de florarii, optiunea este buna pentru valorificarea unei idei de afaceri in agricultura. Una dintre cele mai profitabile afaceri in sectorul agricol o constituie cultivarea si comercializarea florilor in ghiveci.

3. Ginseng. Ginseng-ul creste greu, destul de dificil insa este foarte scump la comercializare, la preturi avantajoase pentru producatori. Ginseng-ul poate fi cultivat si in Romania, cu ajutorul unui specialist in agronomie, care sa efectueze lucrari de sol potrivite, care sa adapteze pH-ul la cerintele acestei culturi, care sa elaboreze un plan de ingrasaminte care sa duca la rezultate bune.

4. Rulourile de gazon natural sunt si ele la mare cautare si pe piata interna, si peste hotare. Evident, va puteti baza pe piata interna cu toate sansele de succes daca puteti livra marfa de calitate, la preturi bune.

5. Ierburi aromatice. Cultivarea ierburilor aromatice poate aduce profituri mari pentru investitorii in agricultura si mai ales cand este vorba despre agricultura ecologica. Puteti opta pentru a realiza ghivece de plante aromatice, usor de vandut in florarii si hipermarket-uri sau catre culturi in camp deschis sau in sere, pentru productie de masa.

6. Arbusti decorativi. Si acestia se vand in ritm foarte rapid iar investitiile financiare nu sunt foarte mari. Rabdare sa ii aduceti la maturitate, grija si informatii din partea unui cultivator si aveti toate sansele sa incepeti o afacere banoasa.

7. Ciuperci. Adoram ciupercile si le consumam din ce in ce mai des, ca inlocuitor pentru carne. Reprezinta o cultura pe care romanii deja o sustin cu maxim succes, insa intotdeauna mai este loc pentru concurenta.

8. Ierburi ornamentale. Si acestea reprezinta plante extrem de valoroase pentru cultivatori. Investitiile financiare pot fi mai solide, dat fiind ca sunt culturi noi in Romania. Cunostintele de specialitate sunt esentiale pentru reusita din primele incercari.


sursa: profitableplants.com


Tags: afaceri agricoleafaceri agriculturaafaceri cu plante

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.97 din 5 - 15 voturi.

Articole conexe

Afaceri agricole de succes. Cultura de sofran

de Idei de afaceri
17 Nov 2023
Sofranul este o investitie pe termen lung. Investesti o avere intr-un condiment, insa poti sa stai linistit: sofranul rezista peste 2 ani in...

Afaceri agricole profitabile. Cresterea prepelitelor japoneze

de Idei de afaceri
08 Iul 2022
Oul de prepelita inglobeaza o cantitate impresionanta de vitamine si este recunoscut pentru efectele sale benefice in rezolvarea unor probleme grave...

5 idei de afaceri agricole potrivite in Romania

de Ideideafaceri.ro
01 Apr 2020
Daca nu te-ai decis inca ce sa faci cu acea bucatica de teren pe care o ai disponibila sau pe care ai pus ochii pentru achizitie, noi iti propunem 5...

7 idei de afaceri agricole excelente

de Florin Amariei
03 Feb 2020
Anul 2020 a fost bun pentru agricultura romaneasca si de aceea orice persoana care planuieste sa inceapa o afacere in agricultura ar trebui sa-si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Anunturi agricole gratuite
Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]