Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cresterea musetelului iti poate imbunatati nu doar sanatatea, ci si afacerea

de Andrioae Ruxandra 25 Aug. 2014 3651
3 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca vrei sa te ocupi de plantarea musetelului, este simplu sa deschizi afacerea, in primul rand ai nevoie de un teren destul de intins. Poti cultiva oricate plante doresti, musetelul iti va asigura oricum profitul, pentru ca este o planta foarte des intrebuintata in industria cosmetica si in cea farmaceutica.

 
Musetelul este recunoscut ca fiind o planta din care se prepara ceai, care este benefic pentru organism. Pentru a demara o astfel de afacere trebuie, mai intai, sa ai un teren cu un sol fertil; poti face asta si in propria gradina, daca solul iti permite. Acesta trebuie sa fie umed, iar plantele trebuie sa intre in contact direct cu lumina solara. Este important ca ele sa fie sanatoase, pentru ca vor fi consumate de catre oameni fie sub forma ceaiului, fie in prepararea cosmeticelor.
 
Va fi nevoie de substante fertilizatoare si vei putea planta musetelul fie la mijlocul toamnei sau primaverii. Este recomandat sa aplici fertilizatorul in fiecare luna sau o data la sase saptamani. Trebuie sa monitorizezi umiditatea solului. Pentru a mentine cresterea, va trebui sa culegi florile care s-au ofilit. 
 
Planteaza in asemenea fel incat sa lasi suficient spatiu intre plante. Cu cat plantezi mai multe flori de musetel, cu atat vei avea o recolta mai bogata. Pe la mijlocul verii vei observa aparitia unor flori albe sau galbene, ceea ce inseamna ca atunci le vei putea culege. 
 
Musetelul este indicat pentru persoanele care au un grad ridicat de stres sau pentru persoanele care au probleme cu stomacul. Musetelul este, de asemenea, benefic pentru organism datorita capacitatilor sale anitiinflamatoare, antiseptice si calmante.
 
Trebuie sa te asiguri ca recolta nu este napadita de buruieni, iar in cazul in care acestea au aparut, va trebui sa le indepartezi rapid. Afacerea ta va avea succes, pentru ca este genul de planta care poate fi cultivata in orice zona.
 
Poti vinde plantele consumatorilor care prefera sa isi prepare singuri ceaiurile sau farmaciilor naturiste. Studiaza piata de afaceri inainte sa deschizi businessul, astfel incat sa stii la ce sa te astepti in momentul in care te vei lansa.
 
Iti poti promova afacerea in farmacii sau in punctele comerciale naturiste, prin intermediul pliantelor sau in mediul online, prin retelele de socializare. Tot mai multi oameni devin adeptii tratamentelor naturiste, pentru ca preturile nu sunt atat de ridicate ca in industria farmaceutica si pentru ca plantele cerute se gasesc cu usurinta. 
 
Farmacia naturista este in plina desfasurare si, desi piata este una destul de aglomerata, iti poti asigura locul promovandu-ti afacerea si satisfacand nevoile clientilor.
 
Sursa: www.startupbizhub.com
 


Tags: afacerimusetelafaceri musetelafaceri agricolecrestere musetelceai musetel

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Afacere la tara. Investitia necesara pentru demararea afacerii

de Idei de afaceri
30 Ian 2024
Investitia poate sa difere in functie de dotarile de care dispuneti deja, de dotarile pe care doriti sa le achizitionati, de furnizor sau de...

Afaceri cu struti. Potentialul pietei

de Idei de afaceri
01 Feb 2024
Redam cateva dintre problemele cu care se confrunta crescatorii de struti din tari cu o oarecare experienta in domeniu, pentru a fi consemnate si de...

Organizarea afacerii cu raci

de Idei de afaceri
16 Feb 2023
Este obligatoriu ca la inceput de afacere sa va asigurati activitatea, productia, in functie de diferite criterii (seceta, cutremur, fenomene...

Afaceri cu Paulownia. Alegerea si pregatirea terenului

de Idei de afaceri
31 Ian 2023
Va intrebati, desigur, de cat teren aveti nevoie pentru a infiinta plantatia dumneavoastra de Paulownia. Intreprinzatorii mai vechi si consultantii...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Anunturi agricole gratuite
Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]