Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Daniel Constantin: Sectorul zootehnic trebuie stimulat mai mult

de Adela Simonescu 21 Mai. 2012 3004
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii a declarat pentru postul public de televiziune faptul ca sectorul zootehnic trebuie stimuat mai mult in perioada urmatoare. Acesta a mai subliniat faptul ca zootehnia a deveni "Cenusareasa" agriculturii romanesti in ultimii ani.

“Sunt foarte multi investitori straini care vin si creeaza o directie in Romania. Am vorbit de foarte multe ori, dincolo de ceea ce inseamna laptele - vaca de lapte este o traditie in Romania, sa dezvoltam vaca de carne si acest lucru trebuie stimulat”, a notat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, citat de Agerpres.

De asemenea, ministrul Agriculturii a subliniat faptul ca si sectorul tehnologiilor de productie are nevoie de interventii, tehnologia fiind un aspect esential pentru zootehnie si care trebuie imbunatatit.

Mai mult, Daniel Constantin a mai notat faptul ca Ministerul Agriculturii planifica sa implementeze un program care va sustine dezvoltarea sistemului de irigatii. Programul urmeaza sa fie implementat de Ministrul Agriculturii in urmatoarele sapte luni.

Daniel Constantin a mai mentionat ca va depune o cerere, impreuna cu ministrul Leonard Orban, catre Comisia Europeana in vederea catalogarii zonei de irigatii ca obiectiv de finantare din fonduri structurale de la UE.


Tags: zootehnieirigatii fonduri structuralesectorul zootehnic

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Anunturi agricole gratuite
Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]